Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 

Decoder herstart automatisch, is traag of loopt vast

Eerst even dit: je decoder kan automatisch herstarten bij een software-update. Wacht tot dat de update geïnstalleerd is. Dat kan enkele minuten duren. 

Kies je afstandsbediening

Telenet TV-box

 

Digicorder/Digibox

1. Herstarten

Haal de stekker uit het stopcontact en steek hem na een tiental seconden opnieuw in. Heeft je TV-box ook een aan- en uitknop aan de achterkant? Dan kan je die daarmee ook aan- en uitzetten.

2. Terugbrengen naar fabrieksinstellingen

Als het herstarten niet geholpen heeft, raden we aan om je decoder terug naar fabrieksinstellingen te zetten met behoud van je opnames. Je TV-box zal verschillende keren opnieuw starten. Dat kan tot 5 minuten duren.

3. Nog niet opgelost?

Contacteer de Klantendienst voor de thuislevering van een nieuwe Telenet TV-box. Zo kan je binnen de 48u opnieuw tv-kijken en hoef je de deur niet uit. Of kom naar het dichtstbijzijnde Telenet-winkelpunt.

 
 

1. Herstarten

Haal de stroomkabel min. 10 seconden uit de decoder en uit het stopcontact. Plaats de stroomkabel eerst terug in de decoder en daarna in het stopcontact. Zodra je tv-menu is opgeladen, kan je weer tv-kijken

2. Terugbrengen naar fabrieksinstellingen

Als het herstarten niet geholpen heeft, raden we aan om je decoder terug naar fabrieksinstellingen te zetten met behoud van je opnames. Je decoder zal verschillende keren opnieuw starten. Dat kan tot 15 minuten duren.

3. Nog niet opgelost?

Contacteer de Klantendienst of ga naar een Telenet-winkelpunt in je buurt. Wil je liever een Telenet TV-box? Je kan die ook online bestellen.

 
 
{{lineValue}}

Reageert je scherm niet wanneer je op een toets van je afstandsbediening drukt? Kijk even na of de batterijen nog goed insteken. Zijn ze misschien toe aan vervanging? 

Relevant voor u

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.

Contacteer ons!

Graag hulp of meer uitleg?

WhatsApp

WhatsApp

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp
 
Mail ons

Mail ons

Stel uw vraag via ons contactformulier

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een business partner

Kom langs