Alles wat je zaak nodig heeft, KLIK het bij elkaar. Nu met 2 maanden gratis.

KLIK, da’s sowieso internet en mobiel, plus tal van opties op maat van je zaak. Stel je KLIK samen en vraag naar je 2 maanden gratis korting op KLIK.

Laat je gegevens achter.  

Om je zo goed mogelijk te adviseren, belt een van onze experts je op binnen de 24 uur als je dit formulier verstuurt van maandag tot en met vrijdag tussen 9u en 17u30. Samen brengen we jouw zaak vooruit. 

Je persoonlijke informatie 

Met deze informatie kunnen we je sneller verder helpen. 

Gelieve een geldig ondernemingsnummer in te geven (BE0000.000.000)

Disclaimer: Door hierboven op “Doorsturen” te klikken, geef je de toestemming aan Telenet Business om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je maandelijks de Telenet Business Nieuwsbrief te versturen. Je kan op eender welk moment uitschrijven via de link onderaan elke email. Het verwerken van uw persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met het Telenet Privacybeleid.

Promo 2 maanden gratis KLIK of Business Fibernet: KLIK-aanbieding geldig voor klanten die in de periode van 01/06/2024 tot en met 25/08/2024 een KLIK-abonnement afsluiten (niet geldig voor bestaande KLIK-klanten). Business Fibernet ("BFN")-aanbieding geldig voor klanten die in voormelde periode een BFN-abonnement afsluiten (niet geldig voor bestaande BFN of KLIK-klanten). De klant dient uitdrukkelijk om de toepassing van de aanbieding te vragen bij het afsluiten van het abonnement. Gedurende 2 maanden krijgt de klant een korting t.w.v. de vaste abonnementsvergoeding van de standaarddienst (extra opties, entertainmentpakketten en verbruikskosten zijn niet inbegrepen en worden afzonderlijk aangerekend). Deze korting wordt toegekend op de eerste 2 facturen na activering van het abonnement. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties voor KLIK, BFN en/of Telenet TV (m.u.v. de promo gratis installatie en activering). Alle prijzen zijn weergegeven in euro (exclusief btw) en exclusief eventuele activerings- en/of installatiekosten. Op Business Fibernet en KLIK zijn de algemene voorwaarden Telenet Business (voor producten en diensten bestemd voor zelfstandigen en kleine bedrijven) van toepassing. Ze bevatten ook de bijzondere voorwaarden voor internet en telefonie. Op KLIK zijn bovendien de bijzondere voorwaarden KLIK (Buro) van toepassing. Je kan alle voorwaarden hier raadplegen.