Webmail

Willow: jouw zaak zichtbaar op social media

Met de managementtool van Willow ontwerp, plan en publiceer je boeiende content in slechts enkele kliks op verschillende kanalen tegelijk.

Willow en Telenet Business slaan handen in elkaar

Meer zichtbaarheid voor je zaak? Nieuwe medewerkers aanwerven? In het oog springen bij mogelijke klanten? Of gewoon een sterk merk uitbouwen? Vandaag is social media the place to be! Willow is de tool voor ondernemers die hun eerste stappen in socialmediamarketing willen zetten.

Contentkalender

Houd altijd een helder overzicht van je planning.

Templates en inspiratie 

Start vanuit een sjabloon of afbeelding voor je post.

Contentanalyse

Bekijk welke content het beste werkt voor jouw doelgroep.

Kies voor Willow via Telenet Business en geniet van een exclusief pakket

Speciaal voor ondernemers die hun eerste stappen zetten in Social Media Marketing hebben Telenet Business en Willow een exclusief pakket samengesteld (ook geldig voor niet-Telenet klanten).

Willow Starter 

  • 1 gebruiker 
  • 3 socialmediakanalen
  • Gebruik van foto’s en talloze templates 
  • Plan met de contentkalender 
  • Publiceer ongelimiteerd op social media 
  • Rapporteer maandelijks  
  • Ondersteuning door Willow 

25 per maand

+ kies 1 van de 2 opstartpakketten 

Light

In een videogesprek van een halfuur helpt Willow je met de opzet van jouw managementpakket.

150 éénmalige kost    

Premium

Willow bekijkt samen met jou de marketingnoden van jouw zaak en helpt je met de opzet van jouw pakket in een videogesprek van 45 tot 60 minuten.

€300150 éénmalige kost    

TIJDELIJKE PROMO

TIJDELIJKE PROMO

Geïnteresseerd in dit exclusieve aanbod? 

Onze partner, Willow, begeleidt je graag in het maken van de juiste keuzes. Nog niet helemaal overtuigd? Dan kan je Willow 14 dagen lang gratis uitproberen.

Inspiratie

Artikel

Telenet breidt marketingaanbod uit met Willow
Samen kan je meer dan alleen. Als je het goed doet tenminste. Dat geldt ook voor Telenet Business die blijft inzetten op duurzame relaties met mensen, bedrijven en organisaties.

Artikel

Elk zaak moet nieuwe technologie durven te omarmen
Een ambachtelijke speculaasbakkerij die nieuwe technologie inzet? Moet kunnen! Digitale durver Erika Vanvuchelen 3D-print gepersonaliseerde speculaas.

Artikel

Zuut zet in op sociale media
Patisserie Zuut uit Leuven wint een steeds ruimer publiek voor zich. Ook online, door slim gebruik van de sociale media.

Alle bovenvermelde prijzen zijn exclusief BTW. 

Let op: De hierboven beschreven diensten worden niet aan u verstrekt door Telenet, noch door een met Telenet verbonden onderneming. Deze pagina strekt er uitsluitend toe om u wat algemene info over deze diensten te geven. Om de diensten af te nemen dient u een overeenkomst af te sluiten met een derde partij, Willow [Contento NV, Gent] (en akkoord te gaan met diens algemene voorwaarden). Telenet is niet verantwoordelijk voor enige schade, verlies, aansprakelijkheid, kosten of andere uitgaven die voortvloeien uit of verband houden met de aankoop of het gebruik van deze diensten. Wij bieden geen garantie of vertegenwoordiging met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid, geschiktheid of betrouwbaarheid van deze diensten en wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten of gebreken in de informatie die door deze derde partij aan u wordt verstrekt. Raadpleeg de website van de betreffende derde partij voor meer informatie over hun diensten, voorwaarden en beleid.