Webmail

Voorbereid op cyberaanvallen?

Je bedrijf weerbaarder maken tegen cyberaanvallen? Ontdek meer over uitgebreide preventie en awareness in alle lagen van je organisatie, snelle detectie en sterke cybersecurity-oplossing. Kortom, dé ingrediënten om cybercriminaliteit tegen te gaan. 

Voorbereid op cyberaanvallen ?

Je bedrijf weerbaarder maken tegen cyberaanvallen? Ontdek meer over uitgebreide preventie en awareness in alle lagen van je organisatie, snelle detectie en sterke cybersecurity-oplossing. Kortom, dé ingrediënten om cybercriminaliteit tegen te gaan. 

Cybersec Europe 29 & 30 Mei 2024: Bezoek onze stand

Ben je (mede-)beslissingsnemer binnen je bedrijf of organisatie inzake investeringen in security en networking? Contacteer ons voor een VIP-ticket.

Lees meer over Cyber Resilience
Gedigitaliseerde samenleving vergt doeltreffend beveiligingsbeleid
Het toenemende gevaar van cyberincidenten vergroot de nood aan beveiliging. Het opzetten van een doeltreffend beveiligingsbeleid vereist een gestructureerde aanpak, aldus Bart Loeckx.
Wat leert de Slimste Cyberexpert ons over cybersecurity in België?
De Slimste Cyberexpert is niet alleen een wedstrijd over cybersecurity. We kunnen er ook interessante lessen uit trekken over de Belgische cyberwereld.
De menselijke factor in cyberveiligheid
Er is steeds meer aandacht voor cyberveiligheid en er zijn veel tools die je er mee helpen. Maar er is ook nog de menselijke factor in cyberveiligheid.

Artikel

Meer geconnecteerde toestellen, grotere veiligheidsrisico’s
Het internet verbindt ons meer dan ooit, maar net hierdoor vergroot het speelveld voor cybercriminelen.
Losgeld betalen na een cyberaanval: ja of nee?
Cybercriminaliteit is aan een stevige opmars bezig, mede doordat bedrijven steeds meer losgeld betalen bij een cyberaanval. Maar dat is zeker geen goed idee.
De Slimste Cyberexpert: tips van Inti De Ceukelaire
Inti De Ceukelaire is nog geen dertig en toch is hij een veteraan in cybersecurity. “Onuitputtelijke nieuwsgierigheid is eigen aan elke goede cyberexpert.”
Hoe kijkt specialist Mark T. Hofmann naar cyberveiligheid?
Hoe denkt een specialist over cybercriminaliteit?
Wat is een SOC en hoe werkt het bij Telenet?
Mark Van Tiggel, Director Security, legt uit hoe Telenet zijn eigen SOC inzet om zowel interne systemen als klantenapplicaties te beschermen.
Interview met de Slimste Cyberexpert 2023
Geen klassieke IT-opleiding en toch de titel van ‘Slimste Cyberexpert’ winnen: Thomas Vanduren toont dat het kan. Lees hier het interview met de winnaar.
5 redenen om je cybersecurity monitoring uit te besteden
Je netwerk, laptops, de cloud… ze vragen aparte beveiligingsoplossingen én overkoepelende monitoring. Er zijn 5 redenen om die monitoring uit te besteden.
Dit is de Slimste Cyberspecialist 2022
“Ik heb waarschijnlijk gewonnen dankzij de hard disk met 26 jaar ervaring die in mijn hoofd zit”

Ieder bedrijf zijn veilige route. Ontdek onze cybersecurity-diensten:

Hoe maak je je bedrijf weerbaarder?

Advies nodig voor een cybersecurityplan op jouw maat?

Laat je gegevens hier achter en wij contacteren jou zo snel mogelijk!