Voorbereid op cyberaanvallen?

Je bedrijf weerbaarder maken tegen cyberaanvallen? Ontdek meer over uitgebreide preventie en awareness in alle lagen van je organisatie, snelle detectie en sterke cybersecurity-oplossing. Kortom, dé ingrediënten om cybercriminaliteit tegen te gaan. 

Voorbereid op cyberaanvallen ?

Je bedrijf weerbaarder maken tegen cyberaanvallen? Ontdek meer over uitgebreide preventie en awareness in alle lagen van je organisatie, snelle detectie en sterke cybersecurity-oplossing. Kortom, dé ingrediënten om cybercriminaliteit tegen te gaan. 

Lees meer over Cyber Resilience
Gedigitaliseerde samenleving vergt doeltreffend beveiligingsbeleid
Het opzetten van een doeltreffend beveiligingsbeleid vereist een gestructureerde aanpak. Bart Loeckx legt uit hoe Telenet Business kan helpen.
Wat leert de Slimste Cyberexpert ons over cybersecurity in België?
De Slimste Cyberexpert is niet alleen een wedstrijd over cybersecurity. We kunnen er ook interessante lessen uit trekken over de Belgische cyberwereld.
De menselijke factor in cyberveiligheid
Er is steeds meer aandacht voor cyberveiligheid en er zijn veel tools die je er mee helpen. Maar er is ook nog de menselijke factor in cyberveiligheid.
Meer geconnecteerde toestellen, grotere veiligheidsrisico’s
Het internet verbindt ons meer dan ooit, maar net hierdoor vergroot het speelveld voor cybercriminelen.
Losgeld betalen na een cyberaanval: ja of nee?
Cybercriminaliteit is aan een stevige opmars bezig, mede doordat bedrijven steeds meer losgeld betalen bij een cyberaanval. Maar dat is zeker geen goed idee.
Hoe kijkt specialist Mark T. Hofmann naar cyberveiligheid?
Cybercriminaliteit evolueert en ons verdedigen wordt steeds belangrijker. We hielden hierover een interview met Mark T. Hofmann.
Wat is een Security Operations Center (SOC) en hoe werkt het?
Mark Van Tiggel, Director Security, legt uit hoe Telenet zijn eigen Security Operations Center (SOC) inzet om zowel interne systemen als klantenapplicaties te beschermen.
Interview met de Slimste Cyberexpert 2023
Geen klassieke IT-opleiding en toch ‘De Slimste Cyperexpert’ winnen: Thomas Vanduren toont dat het kan. Lees hier het interview met de winnaar.
5 redenen om je cybersecurity monitoring uit te besteden
Voor kmo’s is het interessant om monitoring van beveiligingsoplossingen aan een extern SOC uit te besteden
Dit is de Slimste Cyberspecialist 2022
Kris De Pril, IT-manager van de gemeente Erpe-Mere, is de allereerste winnaar van de zoektocht naar de ‘Slimste cyberexpert van Vlaanderen’.

Ieder bedrijf zijn veilige route. Ontdek onze cybersecurity-diensten:

Hoe maak je je bedrijf weerbaarder?

Schrijf je in voor meer inspiratie*

Ontdek interviews, podcasts en andere content

Word uitgenodigd voor webinars, beurzen en netwerk-events

Download e-books en whitepapers

* We sturen je via e-mail op regelmatige basis onze content. Je ontvangt geen commerciële berichten of voorstellen. Uiteraard kan je op elk moment uitschrijven, of je voorkeuren aanpassen via de link onderaan elke e-mail. Door je in te schrijven aanvaard je het privacybeleid van Telenet

Advies nodig voor een cybersecurityplan op jouw maat?

Laat je gegevens hier achter en wij contacteren jou zo snel mogelijk!