Mobiele telefonie van de volgende generatie

De basis: een sterk mobiel netwerk

Met de overname van Base heeft Telenet sinds 2016 een eigen, landelijk dekkend 4G-netwerk. Dat netwerk wordt continu uitgebreid en verbeterd, met als nieuwste toevoeging 5G-capaciteiten. Naast hogere downloadsnelheden komt 5G met een extra secure behandeling van mobiele data, en opent deze technologie zo de weg naar nieuwe bedrijfstoepassingen.

Verbruik en budget altijd onder controle

Mobiele telefonie gaat echter over veel meer dan het bieden van de beste connectiviteit. Je wil ook de nodige flexibiliteit. Stel samen met onze experts een mobiel plan samen aangepast aan jouw budget én aan de wensen van je medewerkers. En pas deze eenvoudig zelf weer aan via een handig online portaal. Zo hou je volledige controle over het verbruik van data en belminuten binnen je onderneming.

Kies je mobiele telefonie:

Telefonie voor bedrijven met 6 tot 100 mobiele gebruikers 

  • Geen verrassingen op het einde van de maand

  • Eenvoudig te beheren zonder IT-kennis

  • Op maat van je bedrijf

Telefonie voor bedrijven met meer dan 100 mobiele gebruikers 

  • Een eigen tariefplan voor elke medewerker

  • Uitgebreide kwaliteitsrapportering 

  • Extra garanties dankzij een SLA

Heb je minder dan 6 mobiele gebruikers?

Niet zeker welke mobiele telefonie-oplossing je nodig hebt?

Elk bedrijf streeft naar succes. Bij Telenet Business zien we het als onze taak om jou daarin te ondersteunen. Daarom staan onze experts altijd voor je klaar. Ze luisteren naar je specifieke noden en gidsen je naar de ideale mobiele telefonie-oplossing voor jouw situatie.

E-book

Hybride werken:

hoe pak je het aan?

Hybride werken brengt heel wat voordelen met zich mee. Maar er zijn ook een pak uitdagingen. Hoe krijg je al je medewerkers mee? Wat met je kantoor? En welke technologie heeft je bedrijf nodig? In ons e-book zetten we enkele belangrijke aandachtspunten op een rij.

Inspiratie

5G voor bedrijven? Dit is wat je moet weten
5G wordt uitgerold en biedt heel wat nieuwe mogelijkheden. Wat kunnen bedrijven met deze technologie doen?
Welke trends en uitdagingen zien we in telefonie?
Bellen blijft ook in de toekomst belangrijk voor bedrijven. Met Voice Cloud hebben we een oplossing gebouwd die bedrijven helpt hun bereikbaarheid vlot en gemakkelijk te beheren.