Alles over Telenet 360° Wifi

Telenet 360° Wifi is het gloednieuwe wifi-systeem dat je netwerk uitbreidt in je zaak, meebeweegt met jou en wat je doet, overal op kantoor, 360° in het rond. De pratende helden in dit nieuwe wifi-systeem zijn de Telenet 360° Pods. Het zijn slimme toestellen die samen met de modem één ononderbroken en intelligent netwerk vormen via straffe mesh-technologie. De wifi-pods staan constant met elkaar in contact en passen zich aan aan jouw wifi-gebruik en gewoontes. Zo blijf je altijd verbonden met een optimaal wifi-signaal, ook als je rondloopt in je kantoor.

Telenet 360° Wifi installeren

Eerst even dit

Telenet 360° Wifi kan je niet combineren met andere wifi-oplossingen. Verwijder dus eerst al je andere wifi-oplossingen (Powerlines, Wifi-Powerlines, Access Points,...) van Telenet en van andere merken.

 

Huurde je Wifi-boosters?

De huur stopt als: 

  • je de Wifi-boosters inlevert via een winkelpunt of retourpunt.
  • je proefperiode van 3 maand op Telenet 360° Wifi afloopt. Je krijgt van ons dan een uitnodiging om de boosters terug te sturen.
  • Stuur je de Wifi-boosters niet op tijd terug? Dan moeten we een vergoeding aanrekenen. Niet vergeten dus!
Kocht je Wifi-boosters?

Je kan deze niet combineren met Telenet 360° Wifi. Je levert ze best in bij een recyclagepark.

Opgelet! Zodra je de Wifi-boosters hebben binnengebracht en gekozen hebt voor Telenet 360° Pods, kan je geen Wifi-boosters van Telenet meer bestellen. 

Goed om te weten

Voor Telenet 360° Wifi heb je geen nieuwe modem nodig. Je krijgt wel 1 gratis extra wifi-pod omdat je die moet verbinden aan je huidige modem. Die geldt als startpunt van je bedrijfsnetwerk en heb je nodig om de modem met de andere wifi-pods te laten communiceren.

Klaar voor installatie!

Installatie via de app
Installatietips
Digitale TV en andere slimme toestellen
Installatie via de app
Installatietips
Digitale TV en andere slimme toestellen

Telenet 360° Wifi niet meer nodig?

Wil je je wifi-pods niet meer gebruiken? Laat het ons weten en breng je toestellen binnen in een Telenet-winkelpunt. Vergeet dat niet, anders moeten we een vergoeding van € 105 per wifi-pod aanrekenen. 

  • Wifi 6 Triband 5GL 4x4 + 5GU 2x2 + 2,4G 2x2
  • Wifi 6 Certified
  • Compatibiliteit: alle wifi-devices, inclusief Wifi 6-ondersteund
  • 2 UTP-poorten: 1 x 2,5 Gbps, 1 x 1Gbps
  • Gemiddeld verbruik: 7.5 W