nl

Modem en andere toestellen

Alles over de installatie en de werking van je modem en andere wifi-toestellen.

Veelgestelde vragen

Telenet 360° Wifi installeren en activeren
Niet overal wifi? Versterk het dan met Telenet 360° Wifi. Via wifi-pods creëer je extra wifi-bereik waar nodig.
Alles over je Telenet-modem
Zorgeloos surfen, dat vinden we bij Telenet enorm belangrijk. Niet iedereen surft op dezelfde manier. Zo staat niet elke modem centraal in huis of surft niet iedereen via wifi. En da's oke, we voorzien een modem op maat.
Alles over Wifi-boosters van Telenet
Met internet van Telenet surf je al supersnel. Maar soms geraakt je wifi-signaal niet overal waar jij dat wil. Dat kan liggen aan de grootte van je zaak, de plaats van je modem of allerlei andere stoorzenders. Wees gerust, we lossen het samen op!
Geavanceerde instellingen van Telenet Wireless Modem
Bekijk of pas via MyTelenet de geavanceerde instellingen van je modem aan.
Betekenis gekleurde ledjes van je wifi-oplossing?
Je wifi-oplossing heeft één of meerdere ledjes die verschillende betekenissen kunnen hebben. Je ontdekt ze in dit artikel.
Hoe mijn draadloos internet instellen?
Wil u uw toestel (smartphone, tablet, laptop,...) verbinden met uw eigen wifi-netwerk in uw zaak? U kan uw huidige wifi-instellingen terugvinden in de Telenet-app
Hoe herstart ik mijn modem?
Je modem is het hart van je internetverbinding en vind je op de plek waar de Telenet-kabel je woning binnenkomt. Heb je een probleem met je internet of je digitale tv? Dan kan het helpen om je modem even te herstarten.
Fabrieksinstellingen van je modem? Zo gevonden!
De standaard wifi-netwerknaam (SSID) en het standaard wifi-wachtwoord die op de sticker van je modem staan, zijn fabrieksinstellingen en zijn dus niet noodzakelijk een correcte weergave van je wifi-instellingen.
Hoe modem instellen voor eigen draadloze router?
De wireless modem heeft een ingebouwde router. Je hebt je oude router dus niet meer nodig. Wil je hem toch behouden? Dan kan je de onderstaande stappen uitvoeren om het gebruik van je router te wijzigen

Zelf beheren 

Zoek je iets anders?

Ben je een particuliere klant?