Telenet apps overzicht

Ontdek hier welke applicaties essentieel zijn voor een optimale Telenet-ervaring!

MyTelenet-app

Met deze alles-in-één app haal je het maximum uit je Telenet. En dat helemaal gratis!

• Check het verbruik van jou en je gezin
  • Betaal makkelijk je openstaand saldo
  • Verbeter je wifi-ervaring
  • Deel supermakkelijk je wifi
  • Beheer je Telenet-diensten
  • Makkelijk alle antwoorden op zak dankzij de supportfunctie
TV & Entertainment

Heb je internet en TV van Telenet? Dan kan je overal en op alle schermen tv-kijken met de Telenet TV-app!

Digital Security

Telenet Safespot

Met Telenet Safespot beveilig je al je toestellen in één keer tegen phishing, hacking, virussen en malware. Om alles te beveiligen en op te volgen, heb je 2 apps nodig: Safespot en Safespot Guard. Zo ben je zeker dat je veilig kan surfen!