Webmail

Tarieven internet

Voordelig en toch supersnel surfen? Bekijk en vergelijk onze prijzen voor internet producten en vind het beste tariefplan.

Easy Internet
All-Internet

Maandelijkse bijdrage

€ 31,41

€ 57,68

Activering (niet van toepassing voor bestaande klanten)  

€ 50

€ 50

Installatie (afhankelijk van het installatietype)

Vanaf € 0

Vanaf € 0

Specificaties

Volume 150 GB
100 Mbps*

Onbeperkt volume

300 Mbps*

Easy Internet
All-Internet

Anti-phishing

Gratis

Gratis

Telenet Webmail

Gratis

Gratis

Telenet Internet Auto Response

Gratis

Gratis

Wi-Free

Gratis

Gratis

Easy Internet
All-Internet

Uitbreiding maandelijks basisvolume

€ 5/25GB

/

Giga Speedboost

/

€ 15 per maand

Extra mailbox (max. 99 mailboxen)

€ 0,05 per maand

€ 0,05 per maand

Aanbiedingen en vermelde prijzen zijn incl. btw en geldig onder voorbehoud van materiële (druk)fouten, vergissingen en/of wijzigingen. 

 

Telenet BV, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen 

Surfen thuis: Het vast internetvolume is onbeperkt. Bij intensief gebruik tijdens piekuren, kan de internetsnelheid tijdelijk worden beperkt. Telenet netwerkbeheer is van toepassing; meer info

 

Beveiliging: Bij elk internetabonnement is Safesurf inbegrepen, na activatie.

 

Vaste internetsnelheid: de vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een pc of laptop op de modem met een netwerkkabel. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). De afstand van de aansluiting tot de node heeft echter geen invloed op de werkelijke internetsnelheid die je kan behalen. Meer info

 

Giga Speedboost: Optie Giga Speedboost is beschikbaar bij All-Internet abonnementen (als standalone dienst of als onderdeel van All-Internet & Telenet TV) en is inbegrepen in ONEup. Het is vereist dat de klant over een modem type CH7465LG, CH8568LG of CV8560E beschikt. De optie wordt onmiddellijk na intekening geactiveerd (op voorwaarde dat All-Internet reeds geactiveerd werd).
De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een PC of laptop op de modem met een netwerkkabel. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals WiFi, interne bekabeling, processor,…). De afstand van de aansluiting tot de node heeft echter geen invloed op de werkelijke internetsnelheid die je kan behalen. Meer info
Je gaat een overeenkomst van één maand aan. Na de eerste maand wordt je abonnement automatisch voor onbepaalde duur verlengd voor € 15 per maand. Vanaf dan kan je steeds kosteloos opzeggen.

Gratis (zelf) installeren

 

Indien een klant in aanmerking komt voor een Self Starter-installatie, zal de klant gratis zijn vaste Telenet-diensten zelf kunnen installeren. Kan op het registratieadres geen Self Starter-installatie geboekt worden, dan komt de klant in aanmerking voor een gratis Comfort-Installatie t.w.v. €85. Een technieker zal dan op het woonadres van de klant de Telenet-diensten komen installeren.

Gratis activering: Gratis activering t.w.v. €50 bij het aangaan van ONE of ONEup abonnement.

Wifi-booster: Iedere Telenet-klant heeft bij een internetabonnement recht op een gratis huur van één Wifi-booster. Bijkomende Wifi-boosters kunnen worden gehuurd voor €2/maand. De huur- en bruikleenvoorwaarden netwerk-boosters zijn van toepassing.

 

Hardware (optioneel)

 

De installateur of medewerker in het Telenet winkelpunt bekijkt samen met jou of je extra hardware nodig hebt.
Vind hier de prijzen

 

Wifi Powerline Set: Heb je niet overal een internetkabel (UTP-kabel) in huis? En wil je graag een goed wifi-bereik in een andere ruimte dan waar je modem staat? Dan is onze Wifi Powerline set een oplossing voor jou. (Set: Wifi Powerline adapter + Powerline adapter) (prijs voor Telenet-klanten €2,00 / maand / stuk *)

  • Wifi Powerline-adapter: Je wifi versterken als je al een Powerline-adapter hebt (prijs voor Telenet-klanten €2,00 / maand / stuk *)
  • Powerline-adapter: Heb je niet overal een internetkabel (UTP-kabel) in huis? En wil je graag een vast toestel (bv. Spelconsole, Digicorder) verbinden via het internet door een kabel. Dan is de Powerline-adapter iets voor jou. (prijs voor Telenet-klanten €1,00 / maand / stuk *) Access Point: Heb je overal in huis een internetkabel (UTP-kabel)? En wil je graag een goed wifi-bereik in een andere ruimte dan waar je modem staat? Dan is onze Access Point de oplossing voor jou. (prijs voor Telenet-klanten €2,00 / maand / stuk *)
  • Modem Battery Pack (bv. bij een alarminstallatie) (prijs €75 + Comfort Plus-installatie noodzakelijk)

Nog geen Telenet-klant?
Je krijgt bij je aankoopbevestiging een brochure over hoe je de installatie voorbereidt. Lees ze zeker.

 

Nog geen Telenet Internet?

 

Dan installeren we automatisch draadloos internet.

Wil je graag zelf installeren of laat je het liever aan ons over? Maak je keuze tijdens je online bestelling.

 

Kabelaansluiting

Om je Telenet-diensten te gebruiken, moet je woning verbonden zijn met het Telenet-netwerk via een aftakkabel. De aftakkabel voorzie je zelf en moet uit 1 stuk bestaan. Bij de meeste klanten is die al aanwezig. Is dat toch niet zo? Dan overlopen we dat ook tijdens je (online) bestelling en geven we je de nodige informatie zodat je zelf aan de slag kan.
 Je betaalt voor de activering van je kabelaansluiting € 50.

  • Voorwaarden All-Internet (+Iconic TV of TV flow) of Easy Internet + Iconic TV
    Aanbieding geldig van 05/09/2022 tot en met 31/12/2022. Een maandelijkse korting wordt toegekend op de eerste 3 aanrekeningen na activering zodat je gedurende 3 maanden slechts de hierboven vermelde promoprijzen betaalt. Aanbieding enkel geldig voor klanten met een nieuwe internetlijn.  

Je kan je aansluiting op elk moment uitbreiden

icon plus

Extra mailboxen, meer datavolume, meer webruimte, je eigen domeinnaam of een subdomeinnaam: extra opties kan je op elk moment zelf regelen. Onmiddellijk via Mijn Telenet. Hier kan je ook ineens je productformule veranderen.