Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 

Online Essentials van Telenet Business

Telenet Business Online Essentials helpt u om uw professionele website te bouwen. We bieden u een oplossing op maat van uw behoeften. U krijgt een uniek aanbod, all-in-one website, van A tot Z geregeld. We maken uw ontwerp, uw teksten, zetten alles online en zorgen dat uw business online zichtbaar en gevonden wordt. We helpen u met online conversie.

 
 
 
 

Wat u kan verwachten van de Online Essentials digitale experten

U wilt een eigen website voor uw zaak creëren maar weet niet waar u moet beginnen of met wie u contact moet opnemen? Of hebt u liever hulp nodig?

 

Onze digitale experten nemen u het werk uit handen om uw website te bouwen: ze maken het design, schrijven de teksten en optimaliseren uw vindbaarheid. Ze bouwen en onderhouden op een heel effectieve manier uw website vanop afstand. Ze bieden u professionalisme en een hoge kwaliteit aan een scherpe prijs.

 

Nog niet overtuigd? Neem zeker een kijkje op onze productpagina voor meer details of contacteer ons op 0800 66 066 .

Kan ik het ontwerp zelf kiezen?

Online Essentials maakt uw ontwerp vertrekkende van uw voorkeuren: welke websites vindt u goed, welke kleuren, welke effecten, enz.

 

U kan zich inspireren op websites die wij al maakten, maar u mag ook verwijzen naar andere websites die u relevant en performant vindt.

Met wie heb ik contact?

U krijgt een projectmanager toegewezen die u begeleidt in het hele proces.

Hoe start ik met het bouwen van de website?

De projectmanager belt u op. Hij vraagt welke uw voorkeuren zijn in de ruime zin. U hoeft niet persé te kiezen uit een standaard lay-out, u mag gerust voorbeelden geven.

 

We luisteren ook naar uw verhaal, want wij schrijven en optimaliseren ook uw teksten. Gaan we aan de slag met de teksten van uw oude website of stuurt u ons een document? Of luisteren we gewoon en maken we een voorstel? U kiest en wij gaan ermee aan de slag. Dit gesprek duurt ongeveer 45 minuten.

Hoe kan ik mijn materiaal doorsturen?

U krijgt een upload link waar u alvast uw materialen kan doorsturen als u dat wenst te doen. Dit kan bijvoorbeeld uw logo zijn of foto's van uw zaak. Wij controleren het materiaal. Hebt u bijvoorbeeld geen goede foto's, dan gebruiken we professionele stockfoto’s waar mogelijk. Dat is inbegrepen.

 

Geen tijd om zelf teksten te schrijven of foto’s te zoeken? Geen probleem, vertel ons wat u wenst en wij zorgen ervoor.

Kan ik een logo laten ontwikkelen? Of andere opties?

Online Essentials voorziet ook in interessante opties. Zo kunt u ons vragen een logo te ontwerpen of uw site te vertalen in wel 10 talen, steeds aan een vaste en vooraf afgesproken prijs.

Hoe snel gaat de productie?

Wij gaan voor u aan de slag en bouwen in enkele weken een volledig voorstel voor u uit: tekst en ontwerp. Eerst worden uw teksten geschreven door een professionele copywriter, daarna wordt deze nagekeken en geoptimaliseerd door een corrector. Dan gaat de ontwerper aan de slag, die zal vertrekken vanuit uw voorkeuren, uw logo en uw verhaal. Zo slagen we erin elke site uniek te maken. De ontwerper stemt het ontwerp af op de tekst, zodat de leesbaarheid logisch op elkaar volgt. Nu gaat de website door automatische en manuele kwaliteitscontroles en finaal komt deze terug bij uw projectmanager. Deze kijkt of hij tevreden is met het voorstel t.o.v. zijn briefing. Als ok dan stuurt hij dit voorstel door naar u.

Kan ik verbeteringen vragen op het ontwerp?

U krijgt een preview link per e-mail waarmee u uw website in detail kan bekijken. Is het toch niet helemaal wat u verwachtte? Geen paniek. Wij begrijpen dat u misschien iets anders in uw hoofd had en daarom is een volledige revisie inbegrepen. Wat we ook al meemaakten is dat onze klant het anders bedoelde, maar wat hij voorgesteld krijgt veel beter vindt.

Hoe komt mijn nieuwe website online?

Enkele dagen nadat u de preview per e-mail hebt ontvangen, bellen we u om het ontwerp te bespreken. Bent u tevreden? Dan overlopen we alle afwerkingen met u, zoals het instellen van de contactformulieren, privacy, domeinnaam, enz. Hebt u aanpassingen? Dan passen we deze ofwel meteen aan ofwel sturen we alles terug naar productie, afhankelijk of het om kleine of grotere zaken gaat. Eenmaal we uw akkoord hebben zorgen we ervoor dat uw site live gezet wordt.

Hoe gebeurt het onderhoud van mijn site?

Enkele dagen nadat uw site live is, bellen we u op en kijken we of alles in orde is. Staan er nog foutjes in? Dan lossen we die op. Of hebt u een vraag over het aanpassen van uw website? We helpen u op weg!

 

Technisch hoeft u vanaf nu niets meer te doen. Online Essentials zorgt voor de hosting en alle noodzakelijke updates op de achtergrond.

 

U kan altijd op ons rekenen, kleine aanpassingen zijn inbegrepen. U mag uw site ook zelf aanpassen en uitbreiden zonder meerkosten, dat doet u met onze eenvoudige web builder. Toch iets niet duidelijk of u heeft een foutje gemaakt? Wij ondersteunen u. Contacteer ons per e-mail of vraag een terugbelafspraak op het moment van uw voorkeur.

Wat is in de maandelijkse fee inbegrepen?

Per maand is een uur service inbegrepen voor volgende zaken*:

 

  • Kleine aanpassingen in de tekst van uw website
  • Vervangen van foto's in uw website
  • Ondersteuning bij het gebruikvan de web builder
  • Terugrollen van uw website naar een eerder moment
  • Kleine correcties aan designelementen op uw website: bv. extra knop of icoon toevoegen
  • Het aanpassen van uw bedrijfsinfo die wij hebben opgezet voor u bij de creatie: Google Search,
    Google Maps, Facebook, Foursquare, Infobel, Apple Maps, Tom Tom, Navmii, HERE,
    Ford, Fiat, Audi, BMW, Toyota, Mercedes, VW, GM, Waze, UBER

 

Wij bieden ook bijkomende diensten voor uitbreiding van uw website, deze zullen enkel uitgevoerd worden na het akkoord van de klant met de bijkomende kosten. Bijvoorbeeld design van extra pagina's, migratie van data, vertalingen, logo ontwerp, algemeen grafisch ontwerp, enz.

 

*Uitgezonderd voor Doe-Het-Zelf klanten (€25/maand i.p.v. €50 - geen advies of aanpassing ondersteuning)

 

Relevant voor u

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.

Contacteer ons!

Graag hulp of meer uitleg?

Bel ons

Bel ons

Stel uw vraag op 0800 68 000

Bel ons
 
Mail ons

Mail ons

Stel uw vraag via ons contactformulier

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een business partner

Kom langs