nl

Je login

Als Telenet-klant een login aanmaken is altijd een goed idee. Want daarmee meld je je aan op de Telenet-website en -apps zoals de MyTelenet-app, Telenet TV-app, MyTelenet, … Zo haal jij het beste uit je Telenet-ervaring.

Als je een login aanmaakt, moet je voor alle gebruikers een e-mailadres invullen. Die moeten allemaal bestaand én verschillend zijn.

Goed om te weten! Ben je aangemeld op Klantenservice of een tv-app? Dan surf je makkelijk van de ene naar de andere website zonder opnieuw aan te melden.

Verschillende gebruikersprofielen

Er zijn verschillende gebruikersprofielen met elk hun eigen mogelijkheden. We zetten ze op een rijtje.

Contracthouder/Beheerder

Als het Telenet-abonnement op jouw naam staat, dan ben jij de contracthouder. Jij blijft altijd gekoppeld aan het abonnement en kan alles doen wat een beheerder kan. De contracthouder kan je achteraf niet aanpassen.

 

Als beheerder van een abonnement pas je makkelijk je Telenet-diensten aan of kan je je facturen bekijken. Je kan ook voor je eigen verbruik en dat van je werknemers meldingen instellen.

Gebruiker

Om een gebruikerslogin te maken heb je een uitnodiging van de contracthouder of beheerder nodig.

  • Open de uitnodigingsmail en kies Vervolledig je login.
  • Vul je gegevens in, kies een wachtwoord en geef je mobiel nummer door. 
  • Login gemaakt? Dan kan je je als gebruiker aanmelden op de Telenet-website en -apps.

Logins aanmaken

  Zo maak je je beheerderslogin aan (eenmalig)

KLIK besteld? Als nieuwe klant krijg je een e-mail om je login aan te maken. Je bent dan automatisch de contracthouder. Ander abonnement? Volg dan de stappen hieronder om je login aan te maken.
 

Vind je geen e-mail terug? Geen probleem.

  1. Ga naar de loginpagina en kies Nog geen login?.
  2. Vul een bestaand e-mailadres in als login. Vergeet niet om een mobiel nummer aan je login te koppelen. Zo hou je je verbruik eenvoudig in de gaten.

Login aangemaakt?
Dan kan jij als contracthouder je werknemers uitnodigen om een eigen login te maken. Jij kiest wie je beheerder of gebruiker maakt. In een onderneming kan het handig zijn dat de zaakvoerder(s) of IT-verantwoordelijke beheerders zijn, en de werknemers gebruikers.

  Zo maak je extra gebruikers aan

Registreer als contracthouder/beheerder je werknemers als gebruikers. Daarmee geef je ze toegang tot MyTelenet-apps en -websites, maar vermijd je dat ze je Telenet-diensten kunnen beheren, facturen bekijken en meer.

  • Ga naar MyTelenet en meld je aan. Kies dan Beheer je gebruikers > Nieuwe gebruiker uitnodigen.
  • Voer een bestaand e-mailadres van je werknemer in > Stuur uitnodiging. De nieuwe gebruiker krijgt een uitnodigingsmail waarmee die verder aan de slag kan. Vergeet niet om een mobiel nummer aan de login te koppelen. Zo volgt de gebruiker makkelijk zijn verbruik op.