Voor wie de business doet draaien

Als Telenetters zijn we er voor onze klanten, en jij bent er voor je collega’s. Met een job in hr, finance, legal, supply chain, marketing en communicatie of in het agile team zorg jij voor een omkadering waarbinnen alles op rolletjes loopt – ook al rollen we soms niet recht op ons doel af. Want da’s oké. ‘Een toffe werksfeer creëren’ staat niet expliciet in je taakomschrijving, maar wedden dat de Telenet-vibe ook jou te pakken krijgt?

 

De lat ligt hoog bij Telenet, net zoals het niveau. Je bent gelukkig omringd door collega’s met een pak expertise en veel goeie wil om impact te maken – voor én binnen onze organisatie.

Jobs in Marketing & Communicatie
Jobs in Finance

 

Jobs in hr
 
Jobs in Agile

 

Jobs in Supply chain & Procurement
Jobs in Legal

 

De warmste bende

Bij ons is het ‘team’ boven ‘tech’. En wát voor een team! We zijn trots op het feit dat we de levens van onze klanten leuker, beter en makkelijker maken. We zijn trots op ons grenzeloze enthousiasme en de warme sfeer die overal bij Telenet voelbaar is – zelfs als je thuiswerkt (twee dagen op kantoor, drie dagen remote: da’s onze policy). We zetten we in op diversiteit, inclusie en welzijn, zodat iedereen zichzelf kan zijn. Het is dan ook geen toeval dat meer dan 90% van de Telenetters zich geapprecieerd en gerespecteerd voelen. 

Groeien, in alle richtingen

Specialiseren, of een andere weg inslaan? Je volop smijten, of net pauze pakken? Wat jouw plan ook is: je krijgt er alle ruimte voor. Om te proeven van andere rollen binnen Telenet, kun je bijvoorbeeld instappen in het Switch-programma. Je dompelt jezelf vier maanden lang onder in een andere functie, je krijgt alle coaching en training die je nodig hebt, en je neemt de nieuwe rol op als de switch werkt en jou bevalt. 

Klaar om aan de slag te gaan bij Telenet?

Een inclusieve werkomgeving waarin je helemaal jezelf kunt zijn, als mens en expert. Waar je ook instapt of hoe groot je ervaring is, zolang je goesting om te leren en te evolueren maar groot is. Leren en evolueren, dat doen we in team, als familie, als bedrijf. Want samen krijgen we het voor mekaar.

Dit hebben we jou te bieden
  • Een innovatieve werkomgeving met heel wat ondersteunende diensten. 

  • De ruimte om eigen ideeën de kans te geven om te groeien.  

  • Een interne cultuur op de mens gericht, met oog voor een goeie werk-privé balans. 
Daarom ben jij een match voor ons
  • Verantwoordelijkheid nemen in je werk, binnen je team, vind je evident. 

  • Samenwerken motiveert je om het beste van jezelf te geven. 

  • Om mensen te connecteren ga je elke dag tot het uiterste.

 

Om even bij stil te staan
  • Werken binnen een agile setting moet je liggen. 

  • Je moet kunnen omgaan met de snelle veranderingen in je vakgebied. 

  • Blijven leren is essentieel op je traject.