Webmail

Maak je bedrijf klaar voor hybride werken

Overal werken zoals op kantoor: de volgende stap

Het is overduidelijk: hybride werken is voor de meeste bedrijven een blijvertje. Deze nieuwe manier van samenwerken creëerde niet alleen een beter evenwicht tussen werk en privé, het kwam ook de productiviteit van medewerkers ten goede. Toch blijven er nog heel wat uitdagingen en vragen: kan hybride werken efficiënter gebeuren, wat doen met de beschikbare kantoorruimte en wat heb ik écht nodig als het op technologie aankomt?

E-book

Haal meer resultaat uit hybride werken

Een combinatie van werken op kantoor, thuis en onderweg is voor veel bedrijven een dagelijkse realiteit geworden. Dit e-book legt uit hoe middelgrote tot grote bedrijven hun medewerkers hybride kunnen laten werken op een structurele en vooral meer efficiënte manier.

Wat is hybride werken?

Het beste van twee werelden

Op kantoor werk je samen met collega's en klanten. Thuis of op verplaatsing werk je samen via digitale tools en voer je ongestoord taken uit die veel focus vragen. Minstens even productief en efficiënt als vroeger, terwijl ook het gevoel van verbondenheid bij je bedrijf en je collega's aanwezig blijft.

Soms thuis. Soms op kantoor.

Altijd verbonden.

Als bedrijf kan je je medewerkers ondersteunen en stimuleren in het hybride werken. Door ervoor te zorgen dat ze om het even waar en op verschillende manieren kunnen werken. Zorg ervoor dat iedereen overal mobiel bereikbaar is, dat ze comfortabel online zijn en dat ze op afstand kunnen werken, zonder de afstand te voelen. 

Waarom werkgevers hybride werken omarmen

68%

van de werkgevers heeft vertrouwen

in werknemers die thuiswerken

52%

van de werkgevers wil thuiswerken

in de toekomst stimuleren

62%

van de werkgevers gelooft dat thuiswerken

bijdraagt tot een betere work-life balance

38%

van de werkgevers meent dat werknemers

thuis productiever zijn

Bron: Acerta werkgeversbevraging 2021

Wat heb je nodig om efficiënter hybride te werken?

Altijd en overal vlot mobiel bereikbaar

Business Mobile is het mobiele plan dat werkt voor jou. Zo zijn je medewerkers altijd en overal vlot mobiel bereikbaar.

 

In 4 stappen naar het juiste mobiele plan voor hybride werken?

 

Download de checklist
Altijd online zonder zorgen

Corporate Fibernet en iFiber bieden internet en service op maat van jouw bedrijf. Zo kunnen al je medewerkers comfortabel online, zonder zorgen.

 

Is je bedrijfsinternet geschikt voor hybride werken?

 

Werken op afstand, zonder het te voelen

Met Teams krijg je een all-in-oplossing waarmee je overal belt en samenwerkt. Zo werken je medewerkers op afstand, zonder zich op afstand te voelen.

Haalt jouw bedrijf alles uit Microsoft Teams om hybride te kunnen werken?

Start vandaag met hybride werken

Bij Telenet Business willen we je ondersteunen en inspireren in het hybride werken. We luisteren naar je specifieke noden en gidsen je naar de beste oplossing, op maat van je bedrijf. Advies nodig? Onze experts helpen je graag verder.

Vrijblijvend advies

Bij Telenet Business willen we je ondersteunen en inspireren in het hybride werken. We luisteren naar je specifieke noden en gidsen je naar de beste oplossing, op maat van je bedrijf. Advies nodig? Onze experts helpen je graag verder.