Oplossingen voor vaste telefonie

Van vaste lijnen tot telefooncentrales

Vaste telefonie vormt nog altijd de basis voor heel veel bedrijfscommunicatie. En dus wil je dat die basis goed zit. Volstaat voor jou een SIP-telefoonlijn, of heb je eerder nood aan een configureerbare telefooncentrale voor het voeren van meerdere simultane gesprekken? Of misschien wil je je telefonie uitbreiden met geavanceerde communicatiemogelijkheden zoals chat of integratie met Microsoft Teams?

Internettelefonie met aanvullende diensten

Een analoge telefoonlijn op basis van ISDN maakt steeds vaker plaats voor de schaalbaarheid en extra mogelijkheden die internettelefonie biedt. Welk pad je ook kiest, onze experts staan je graag bij in het maken van de juiste keuzes voor je noden inzake telecom.

Kies je vaste telefonie:

Een naadloos geïntegreerd communicatieplatform op maat.

  • Communicatieoplossing die verdergaat dan telefonie alleen
  • Volledig afstembaar op medewerkers en hun werkplek
  • Werkt lokaal of in de cloud

Internettelefonie aan voordelige tarieven.

  • Telefoonlijnen op basis van de SIP-standaard
  • Voeg snel extra lijnen of diensten toe
  • Eenvoudig beheer van facturen

Telefoonlijn voor zelfstandigen en kleine bedrijven.

  • Voordelig nationaal en internationaal bellen
  • Meerdere telefoonlijnen
  • Behoud je huidige vaste nummer

Niet zeker welke telefonie-oplossing je nodig hebt? 

Elk bedrijf streeft naar succes. Bij Telenet Business zien we het als onze taak om jou daarin te ondersteunen. Daarom staan onze experts altijd voor je klaar. Ze luisteren naar je specifieke noden en gidsen je naar de ideale telefonie-oplossing voor jouw bedrijfstoepassing.

Servicenummers

Een eigen 0800-, 078-, 070- en 090x-nummer voor extra dienstverlening en commerciële acties? Doe dan beroep op onze dienst Servicenummers.

Bedrijfstelefonie: welke keuzes maken?

Gratis e-book

Inspiratie

Artikel

De werkplek is aan het veranderen
Bedrijven verwachten niet meer dat hun werknemers dagelijks op kantoor verschijnen. Ze ondersteunen hen met technologieën om makkelijk te werken. Maar hoe zorgt u ervoor dat het allemaal efficiënt verloopt?
Eén applicatie voor al uw communicatie
Medewerkers werken mobiel, verspreid en flexibel. Ze communiceren via telefoon, mail, sms, videoconferencing... Welke applicatie maakt efficiënt samenwerken mogelijk?
Bedrijven zijn vooral op zoek naar ontzorging
Peter Willekens, VP Operations bij Telenet Business SME/LE, ziet bij de klanten een zeer duidelijke nood aan het samenwerken met een betrouwbare managed service provider.