nl

MyTelenet-app? Zo installeer je 'm!

Gedaan met tientallen apps op jouw smartphone. Gebruik één app en volg vliegensvlug en overal jouw verbruik, netwerk en aanrekening op. Doe alles-in-één en installeer nu de gratis MyTelenet-app. We helpen je met de eerste stappen!

Download nu de gratis MyTelenet-app

Heb je een smartphone die werkt op iOS of Android? Heb je internet? Check én check? Klaar om de MyTelenet-app te installeren!

Ben je de trotste bezitter van een...
Apple-toestel?

Klik dan op deze knop om de Telenet-app te downloaden in de App Store.

Android-toestel?

Klik dan op deze knop om de Telenet-app te downloaden in de Google Play Store.

Goed om te weten
 • De MyTelenet-app werkt enkel wanneer het besturingssysteem van je smartphone up-to-date is. Bij een Apple-toestel is dat vanaf iOS 13.0 en bij een Android-toestel vanaf Android 5.0. Is jouw versie nog hoger? Nog beter! Dan werkt de app zeker.
 • De MyTelenet-app is speciaal ontwikkeld voor je smartphone. We kunnen de correcte werking ervan niet garanderen op een tablet.

Instellen in een wip

MyTelenet-app gedownload? Tijd om de app in te stellen.

Taalinstellingen

De MyTelenet-app is beschikbaar in het Nederlands, het Frans en het Engels. De taal wordt bepaald door de taal van het toestel waarop je de app installeert. Staat je toestel bv. in het Engels dan is de taal van de MyTelenet-app ook Engels. Je kan de taalinstellingen van je toestel makkelijk zelf aanpassen.

iOS

 1. Ga naar Instellingen.
 2. Klik op Algemeen.
 3. Kies voor Taal en regio.
 4. Wijzig je voorkeurstaal.

Android

 1. Ga naar Instellingen.
 2. Kies voor Algemeen beheer.
 3. Ga naar Taal en invoer.
 4. Klik op Taal.
 5. Wijzig de taal van je toestel.

Opgelet! Heb je geen Nederlands, Frans of Engels ingesteld op je toestel? Dan krijg je de MyTelenet-app standaard in het Nederlands.

Aanmelden

Je meldt je aan op de MyTelenet-app met je login en wachtwoord. Aangemeld? Goed nieuws, dat moet je nu nooit meer doen. Je blijft namelijk aangemeld in de app, ook als je die sluit. Handig, hé!