Webmail

Contact

De apps van Telenet: een overzicht

Ontdek hier welke applicaties essentieel zijn voor een optimale Telenet-ervaring!

Dé Telenet-app

card-icon
Ben je Telenet-klant? Dan is dit de allerbelangrijkste app voor jou! Met de Telenet-app kan je gemakkelijk je verbruik checken, je wifi optimaliseren, je aanrekeningen bekijken en betalen of hulp zoeken.

TV & ENTERTAINMENT

Heb je internet en TV van Telenet? Dan kan je overal en op alle schermen tv-kijken met één van onze tv-apps! Op basis van je afstandsbediening wijzen wij je de weg naar de juiste app.

Artikel
Telenet TV
Heb je een Telenet TV-box? Installeer dan de Telenet TV-app om live tv, films en series te bekijken en je opnames te beheren.
Artikel
Telenet TV Flow
Ben je Telenet TV Flow-klant en heb je dus geen decoder of afstandsbediening? Dan kijk je naar het beste entertainment met de superhandige Telenet TV Flow-app!
Artikel
Yelo TV
Heb je een Digicorder of Digibox? Met de Telenet TV Yelo-app kijk je rechtsreeks op je smartphone, tablet of computer naar jouw favoriete tv-programma’s.

Digital security

card-icon
Met Telenet Safespot beveilig je al je toestellen in één keer tegen phishing, hacking, virussen en malware. Om alles te beveiligen en op te volgen, heb je 2 apps nodig: Safespot en Safespot Guard. Zo ben je zeker dat je veilig kan surfen!