Webmail

Je telecomfactuur beheren

We geven je graag een duwtje in de rug.

Onze sociale initiatieven

Telenet Essential Internet

We vinden het belangrijk om betaalbaar internet toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom richten we ons met Telenet Essential Internet tot personen in een financieel kwetsbare situatie. Een initiatief dat we in samenwerking met sociale organisaties en OCMW’s aanbieden in de formules FIVE en TEN.

Sociaal tarief

Het sociaal tarief, dat is een verlaagd tarief voor internet, mobiel of tv. Kom je volgens de toekenningsvoorwaarden in aanmerking, dan krijg je dit aangepast tarief op onze telecomabonnementen van zodra we je aanvraag goedgekeurd hebben.

Afbetalingsplan

Soms zit het even niet mee. Daarom voorzien we voor klanten die het tijdelijk financieel moeilijk hebben de mogelijkheid om te voldoen aan aanrekeningen of openstaande facturen via een afbetalingsplan.

Je kan een afbetalingsplan aanvragen vanaf € 100.

Voordelig toestellen aankopen met Klantenprijs

Telenet Klantenprijs

Met onze Klantenprijs kan je het hele jaar door genieten van unieke kortingen tot wel 30% op straffe toestellen als smartphones, tablets, Smart Home-toestellen, tv’s en accessoires. Wat je daarvoor moet doen? Niets, gewoon Telenet-klant zijn. 

afbetalingsplan
Gespreid betalen

Heeft je kind een laptop nodig voor school, of gaf jouw oude smartphone er de brui aan en is het tijd voor een nieuwe, maar kan of wil je het bedrag niet in een keer betalen? Dan kan je kiezen voor gespreid betalen tegen een JKP van 0%.

Behoud het overzicht over je abonnementen

Hou je dataverbruik onder controle

Wist je dat je via de MyTelenet-app makkelijk kan monitoren wat je huidige verbruik is? Zo hou je je datalimieten in ’t oog. Of misschien ben je wel beter af met een ander type abonnement. We geven je graag advies over wat het best bij je past.

Begrijp je aanrekening

Onverwacht bedrag op je aanrekening? Dat kan verschillende redenen hebben. Misschien verviel een bepaalde promotiekorting wel net, verbruikte je afgelopen maand meer data dan normaal of kwamen er eenmalige extra kosten bij.