Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 

Alles over Safesurf

Veilig surfen op kantoor met al je toestellen

Met Safesurf surf je veilig van op kantoor, met eender welk toestel. Dankzij de anti-phishingsoftware die we op je modem installeren, is je bedrijfsnetwerk op elk moment beschermd tegen phishing

 

Heb je KLIK (uitgezonderd KLIK S en KLIK buro)? Dan is Safesurf inbegrepen in je internetabonnement. Je betaalt dus geen extra kost.

 

Opgelet! Safesurf is momenteel nog niet compatibel met Wifi Business.

 

{{lineValue}}

Safesurf blokkeert geen phishingmails, spammail of sms'en met verdachte links.

Open je een verdachte link in een e-mail of sms? Dan blokkeert Safesurf wel de toegang tot de webpagina. Zo blijf je nog altijd beschermd.

Safesurf activeren

Om Safesurf te gebruiken, moet je dit activeren in Mijn Telenet. Zo geef je ons de toestemming om de software vanop afstand te installeren op je modem. Volg onderstaande stappen. 

1. 

Open Je diensten op Mijn Telenet via dit blauwe kaartje.

2. 

Heb je KLIK? Dan vind je Safesurf terug onder je inbegrepen opties.
Bij Safesurf klik je op Activeren.

3. 

Aanvaard de privacy- en algemene voorwaarden en je bent klaar! Je krijgt nog een pop-up én een e-mail ter bevestiging.

 
 
Hoe blokkeert Safesurf een webpagina?

Safesurf werkt met korte reputatiescans op de webpagina's die je bezoekt. Kom je op een website terecht die gekend is als een phishingwebsite? Dan blokkeert Safesurf de toegang en krijg je een foutmelding.

Wil je de geblokkeerde pagina toch bezoeken? Dat kan door op Ga verder te klikken. Je moet de webpagina dan opnieuw laden of in sommige gevallen je browser opnieuw opstarten. Bekijk de pagina eventueel in incognito-modus. Geen oplossing? Start dan je toestel opnieuw op.

{{lineValue}}

Wanneer je een geblokkeerde pagina toch bezoekt, is die pagina gedurende 24 uur toegankelijk op elk toestel dat met het bedrijfsnetwerk verbonden is.

Persoonsgegevens en privacy

Bij Telenet Business hechten we veel belang aan het beveiligen van onze systemen en onze gegevens. Ondanks de maatregelen die we nemen om onze beveiliging te optimaliseren, blijft het toch nog mogelijk dat er iets door de mazen van het net glipt. Mocht u een beveiligingsprobleem ontdekken, hebben wij een systeem waarmee u dit op een verantwoorde manier aan ons kan melden. Dankzij uw hulp kunnen wij onze systemen blijven verbeteren en onze klanten nog beter beschermen.

Safesurf is onderworpen aan de Telenet Business Algemene Voorwaarden, de gebruiksvoorwaarden voor Telenet Safespot Pro en het Telenet Safespot Pro Privacy-beleid. Om van Safesurf te kunnen genieten, moet je een compatibele modem hebben. Lees er hier alles over. Indien die dit niet het geval is, dan kan je je oude modem omruilen in een Telenet-winkelpunt.

 

Telenet Business zal bij het verstrekken van Safesurf commercieel redelijke inspanningen leveren om je (slimme) toestellen verbonden met jouw internetnetwerk te beschermen tegen externe digitale bedreigingen. Telenet Business garandeert evenwel niet dat door het gebruik van Telenet Safesurf alle bedreigingen van deze eindtoestellen zullen kunnen worden afgewend.

 
Liever nog wat extra beschermd?

Safesurf is een anti-phishing software waarmee je je toestellen dus beschermd tegen phishing wanneer ze met je bedrijfsnetwerk verbonden zijn. Met Safespot Pro van Telenet Business bescherm je al je toestellen (ook je slimme apparaten) tegen de online gevaren vandaag: niet alleen phishing, maar ook hacking en malware. En dat zowel op kantoor (bedrijfsnetwerk) als onderweg (3G, 4G of een andere wifi-netwerk).

 
 

Relevant voor u

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.

Contacteer ons!

Graag hulp of meer uitleg?

WhatsApp

WhatsApp

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp
 
Mail ons

Mail ons

Stel uw vraag via ons contactformulier

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een business partner

Kom langs