Beheer je digitale tools

Klaar om aan de slag te gaan met je digitale tools? Hieronder vind je een overzicht van de verschillende portalen. Zo beheer je eenvoudig je website, je Microsoft 365, je webhosting pakket en je domeinnaam.

Online Essentials

Met onze intuïtieve websitebouwer pas je je website eenvoudig zelf aan en voeg je makkelijk extra pagina’s toe om ze uit te breiden.

MyCloud

Via MyCloud beheer je je domeinnaam, je webhosting-pakket en je Microsoft 365-licenties.
 

Microsoft 365

In de Microsoft Online Portal beheer je al je instellingen en wijs je makkelijk gebruikers toe aan je gekozen licenties.
 

Nieuw bij je digitale tools

Ontdek alle nieuwigheden binnen de digitale oplossingen.

Microsoft 365 Jaarabonnementen
Nu ook webhosting CMS
Overname bestaande website
Microsoft 365 Jaarabonnementen
Nu ook webhosting CMS
Overname bestaande website

Inspiratie

Laat je inspireren door onze interessante artikels en ontdek hoe andere ondernemers aan de slag gaan met hun digitale tools.

Artikel

Alles over HTTPS, SSL en GDPR
Hoe bewijs je dat de website van je zaak of je e-shop veilig is voor bezoekers? Lees hier alles over de rol van HTTPS, SSL en GDPR.

Artikel

7 handige tools om efficiënt je zaak te runnen
Met het nieuwe normaal is op afstand werken een blijvertje geworden. De wereld wordt onze werkplek, véél meer dan het kantoorgebouw. Toch moeten we even efficiënt kunnen werken, waar we ook zijn.

Artikel

Kinesiste Mieke maakt website met Online Essentials
Mede door haar uitstelgedrag bleven de plannen voor een nieuwe website liggen bij kinesitherapeute Mieke Verbanck. Online Essentials bleek de (all-in-one-)oplossing.

Stel je vraag

Ik heb een vraag over:

Online Essentials
MyCloud
Microsoft 365
Online Essentials
MyCloud
Microsoft 365