Via coax of fibe: Vast internet waar je op kan rekenen

Bij Telenet weten we hoe belangrijk een snelle en betrouwbare internetverbinding is. Met onze businessformules kies je voor zekerheid en bied je jouw medewerkers de flexibiliteit om altijd supersnel te surfen. Ons 24/7 serviceteam en onze back-upnetwerken zorgen ervoor dat je bedrijf altijd kan blijven doorwerken. Wat er ook gebeurt.

Altijd een verbinding die bij jouw bedrijf past

Waar je als kmo waarschijnlijk de beste prijs-kwaliteitverhouding zoekt, zal je als bedrijf met veel gebruikers of bedrijfskritische toepassingen eerder kiezen voor de eindeloze mogelijkheden van glasvezel. Wat je noden ook zijn, bij Telenet Business vind je de verbinding die bij jouw bedrijf past.

Corporate Fibernet

Voor bedrijven die afhankelijk zijn van internet

Internet via coaxkabel

Snelheid tot 1 Gbit/s

Zekerheid via 4G-back-up en Service Level Agreements

24/7 persoonlijke ondersteuning

Formules op maat van jouw bedrijf

iFiber

Voor veel gebruikers en/of veeleisende applicaties

Internet via fiber

Snelheid tot 10 Gbit/s

Zekerheid via Service Level Agreements en redundantie

Onbeperkt volume en aantal gebruikers

Private verbinding op maat van jouw bedrijf

Een check van je internet of persoonlijk advies?

Elk bedrijf is anders, dus waarom zouden we allemaal hetzelfde internet gebruiken? Heb jij de verbinding die het best aansluit bij de noden van je business en je medewerkers? Onze experts zoeken het voor je uit. Vraag je check zeker aan vóór 28 oktober 2022. Dan krijg je de 4G-back-up zonder meerkost* als je overstapt op een van onze verbindingen.

“Heel ons bedrijf hangt af van betrouwbaar internet. We willen zeker zijn dat onze systemen dag en nacht draaien”

Peter Van Hulle, Zaakvoerder van Intratuin België

Waarom internet van Telenet Business?

Bandbreedte verzekerd

Businessklanten hebben bij Telenet Business altijd een streepje voor. Zo krijgt het netwerkverkeer van jouw bedrijf altijd prioriteit op het residentiële internetverkeer en geniet je van gegarandeerde bandbreedte.

Betrouwbare back-up

Wordt er een kabel geraakt bij wegenwerken of gaat er iets anders mis? Geen zorgen! Dankzij je back-upverbinding kan je ongestoord verder werken terwijl onze mensen het probleem verhelpen. 

24/7 monitoring en support

Onze experts monitoren dag en nacht de goede werking van jouw internetverbinding, zodat je altijd op twee oren kan slapen. Bij vragen word je rechtstreeks en persoonlijk verder geholpen door een van onze experts. 

Groeit mee met je bedrijf

De wereld staat niet stil. Ondernemingen groeien en veranderen elke dag. Je verbinding groeit mee met je bedrijf en past zich probleemloos aan je nieuwe noden aan. Zo beschik jij te allen tijde over de meest geschikte verbinding.

Meer weten?

Ga met ons in gesprek en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze internetverbindingen. We zoeken geheel vrijblijvend uit welke verbinding het best bij jouw bedrijf past. Vraag je gesprek zeker aan vóór 28 oktober 2022. Dan krijg je de 4G-back-up zonder meerkost* als je overstapt op een van onze verbindingen.

“Als het internet via de reguliere coaxkabel uitvalt, dan kunnen de 50 medewerkers van ons hoofdkantoor dankzij de 4G-back-uplijn toch verder werken”

Steve Wittouck, ICT manager bij Bostoen

Graag eerst wat meer info?

E-book

Voor bedrijven is internet méér dan down- en uploadsnelheid. Wil je investeren in een geschikte internetverbinding? Met dit e-book stel je de juiste vragen.

Checklist

Het is belangrijk dat je internetverbinding op de noden van je bedrijf en je medewerkers aansluit. Deze checklist helpt je om je belangrijke noden in kaart te brengen.

Gratis check van je huidige verbinding? Meer weten over internet van Telenet Business?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de behoeften van je bedrijf en bekijken we of je beter af bent met een andere internetverbinding. Vul je gegevens in en we contacteren je snel.

Neem je liever contact op met een van onze erkende Business Partners in je buurt? Vind hier jouw lokale adviseur.  

De persoonsgegevens die je ons hier meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet BV, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (hierna “Telenet”), verantwoordelijke voor de verwerking.

Dan verwerkt Telenet jouw persoonsgegevens enkel naar aanleiding van je aanvraag. Indien je wenst dat Telenet jouw persoonsgegevens gebruikt om je in de toekomst te informeren over de Telenet producten en diensten, dan kan je dat hieronder aangeven. Zodra jouw bedrijf Telenet Business klant wordt, zal de verwerking van je persoonsgegevens onderworpen worden aan de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de bestelde producten of diensten – het Telenet privacybeleid. Het bedrijf wordt daarover op dat moment nader geïnformeerd.

Je hebt het recht Telenet te vragen om de persoonsgegevens die op jou betrekking hebben in te zien, ze te laten verbeteren, te laten wissen of over te dragen. Je kan deze rechten uitoefenen via Mijn Telenet (enkel indien jouw bedrijf Telenet Business klant is en een Mijn Telenet account heeft) en de Telenet winkelpunten. In het winkelpunt dien je eerst een bewijs van je identiteit over te maken, bij voorkeur aan de hand van een kopie van de voorzijde van jouw identiteitskaart.

 

Indien je een klacht hebt in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door Telenet, kan je je wenden tot de Gegevensbeschermingsautoriteit via: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/burger/acties/klacht-indienen

 

* Voor de gemakkelijkheid spreken we hierboven steeds over “bedrijf”. Deze kennisgeving inzake privacy is echter ook van toepassing op de persoonsgegevens die jij ons als zelfstandige meedeelt.

Gratis 4G back-up (t.w.v. 20€/maand excl. BTW). Geldig voor nieuwe Corporate Fibernet klanten die het contactformulier vóór 28 oktober 2022 hebben ingevuld en op voorwaarde dat het Corporate Fibernet contract voor minimum 2 jaar wordt afgesloten. Telenet zal de activering van de 4G back-up enkel uitvoeren op vraag van de klant en op voorwaarde dat er voldoende mobiele dekking op de locatie is. In sommige gevallen zal Telenet eerst de router van de klant moeten vervangen.

Comfortabel online zonder zorgen. Enerzijds garanderen we bedrijfscontinuïteit dankzij prioritaire beschikbaarheid op ons coaxnetwerk en een 4G back-uplijn als extra waarborg. Anderzijds leveren we gemoedsrust via een 24/7 persoonlijke ondersteuning en de flexibele aanpassing van up- en downloadsnelheden in functie van de noden van je bedrijf.