Tellie, elke tv wordt een slim scherm

Zodat iedereen zich thuis voelt

 

Je wil de beste zorg bieden in je ziekenhuis of woonzorgcentrum. Met Tellie zorg je dat iedereen er zich ook thuis voelt. Deze all-in-oplossing verandert elke televisie in een slim beeldscherm. Zo maak je het verblijf van je patiënten of bewoners aangenamer en het werk van je zorgpersoneel lichter.

Meer verbinding met de buitenwereld dankzij de interactieve TV beleving
Eenvoudig te gebruiken: zowel voor patiënten en bewoners, als voor je personeel
Één partner voor je netwerk, tv, interactieve diensten en eventuele trainingen
Kijk interactieve TV zoals thuis
Tellie in de praktijk

Tellie in jouw zorginstelling?

Een expert helpt je graag verder voor een oplossing op maat. Laat je gegevens achter en we contacteren je voor een gesprek.

Tellie maakt elk scherm:

Entertainend

Dankzij interactieve tv op maat

Met meer dan 120 zenders, programma’s opnemen, casten … voelt het verblijf net zoals thuis. Bovendien kan je het aanbod makkelijk personaliseren per bewoner of patiënt en per afdeling.

Interactief

Iedereen blijft verbonden met de buitenwereld

Je bewoners of patiënten kunnen videobellen met vrienden en familie, foto’s ontvangen, domotica bedienen, herinnerd worden aan een afspraak of activiteit en live een gebeurtenis volgen die jij streamt (bv. een misdienst).

Informatief

Hou iedereen op de hoogte in je eigen huisstijl

Bereik iedereen in één keer via ‘digital signage’, zoals met het weekmenu of praktische informatie over je zorginstelling. Of pas je boodschap aan per ruimte, afdeling of zelfs persoon.

 

Allemaal binnen handbereik via een gebruiksvriendelijke afstandsbediening en beheerdersportaal.

 

Ontzorgd over het hele traject

Één partner voor alle diensten

We zorgen voor alles. Van installatie en configuratie tot het voorzien van extra hardware of trainingen op maat. Je kan rekenen op één partner voor je netwerk, tv en interactieve diensten.

Veelgestelde vragen

Van domotica en telefonie tot lot, PMS en andere applicaties: er zijn tal van integratiemogelijkheden dankzij IP. We bekijken het graag samen tijdens een persoonlijk gesprek.

Je maakt de familieleden aan in … ze krijgen toegang tot website/app en kunnen zo handig videobellen, foto’s versturen met de bewoner.

Tellie in jouw zorginstelling?

Een expert helpt je graag verder voor een oplossing op maat. Laat je gegevens achter en we contacteren je voor een gesprek.

Inspiratie

Hoe maak je van digitale transformatie een succes?
Bedrijven zetten technologie in voor strategische en organisatorische verandering. Hoe doe je dit succesvol? Je vindt de onmisbare elementen in deze minigids.
Telecom en IT vormen de spil in productiebedrijf Typhoon
Ontdek hoe Typhoons productieprocessen transformeren dankzij de IT- en telecomdiensten van Telenet Business en Just Connect.
UC&C brengt alle communicatietools samen
De klant van vandaag is veeleisend en wil op elk moment van de dag contact kunnen opnemen.
Vijf misvattingen over outsourcing als kmo
Hoe krijg je als kmo toegang tot het juiste IT-talent? Eén woord: outsourcing. We ontkrachten de vijf grootste misvattingen
Wat is een Security Operations Center (SOC) en hoe werkt het?
Mark Van Tiggel, Director Security, legt uit hoe Telenet zijn eigen Security Operations Center (SOC) inzet om zowel interne systemen als klantenapplicaties te beschermen.
Losgeld betalen na een cyberaanval: ja of nee?
Cybercriminaliteit is aan een stevige opmars bezig, mede doordat bedrijven steeds meer losgeld betalen bij een cyberaanval. Maar dat is zeker geen goed idee.