Hoe sterk is jouw mobiel netwerk?

Nu we hybride werken is een sterk mobiel netwerk onmisbaar voor bedrijven en hun werknemers. Bellen zonder haperingen, snel nog iets opzoeken, videobellen, … Een mobiele operator kiezen voor je onderneming doe je beter met kennis van zaken. BIPT nam de drie grootste Belgische mobiele netwerken onder de loep en we hebben de resultaten voor je samengevat in een netwerkrapport. Benieuwd naar de resultaten? 

Gratis netwerkrapport

Hoe scoren de 3 grootste Belgische operatoren? 

Op vlak van mobiele telefonie en data willen bedrijven vooral garantie op een vlekkeloze gesprekskwaliteit, hoge up- en downloadsnelheden en voldoende netwerkdekking. BIPT (Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie) vergeleek de drie grootste mobiele netwerken voor deze en andere aspecten en we hebben dit voor je samengevat in een netwerkrapport.

Lees hier hoe Telenet, Proximus en Orange scoren op vlak van data, geluidskwaliteit en netwerkdekking.

Meer over mobiele telefonie? Neem hier een kijkje. Of graag eens van gedachten wisselen over je mobiel plan? Bel 0800 66 066 op een moment dat het jou uitkomt. Onze experts helpen je graag verder.

Waarom kiezen voor Telenet Business?

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke service, daar staan we voor. We willen niet uw zoveelste leverancier zijn, maar wel een echte partner. Een compagnon de route die voor gemoedsrust zorgt en waar u op kunt rekenen vanaf het eerste contact.

De juiste oplossingen

De juiste oplossingen

We zorgen ervoor dat u de IT-omgeving krijgt die bij uw organisatie past. We gaan samen na wat uw noden zijn en koppelen er de beste oplossingen aan. Schaalbaar en flexibel, zodat ze ook morgen nog aan uw noden voldoen.

Complete begeleiding

Nieuwe toestellen en software vragen vaak wat aanpassing. Wij zorgen voor de nodige opleiding en training, zodat al uw medewerkers vlot met alle technologieën en tools aan de slag kunnen. Zijn er vragen? Wij blijven beschikbaar.