Beveiligings- en bewakingstechnologie houdt je bedrijf operationeel

Inbraakbeveiliging bewaakt de continuïteit van jouw bedrijf

Voorkom dat inbrekers de continuïteit van jouw bedrijf schaden dankzij een geïntegreerde beveiligingsoplossing. Op basis van jouw behoeften integreren we alle technologie voor de beveiliging van jouw bedrijf. Denk aan toegangscontrole, camerabewaking en inbraakbeveiliging. Het centrale knooppunt van deze technologieën is de inbraakcentrale die een permanente doormelding naar een meldkamer verzorgt.

Camerabewaking

Dankzij de juiste camera’s op de juiste plaats worden beelden onafgebroken geanalyseerd via video-intelligentie. Bij vooraf bepaalde situaties krijg je een signaal zodat er proactief gehandeld wordt!

Toegangscontrole

Hou ongewenste bezoekers buiten! Je bepaalt wie toegang heeft tot welke zones.

Toegangscontrole

Hou ongewenste bezoekers buiten! Je bepaalt wie toegang heeft tot welke zones.

Wil jij inbraak-beveiliging?

Wil jij inbraakbeveiliging?

Ben je al klant? Bel dan 03 355 40 80.

Waarom kiezen zij voor Safety & Security oplossingen?

"De 40 camera’s laten geen hoek onbedekt. Dag en nacht is het een prima beeld. Vandaag zien we meer met minder camera’s."
Tim Van Caeyzeele

Head ICT

BelOrta

"We werken hier met 10 360°-bewakingscamera’s, die kunnen wij ook op onze smartphone bekijken. Ik kan gewoon van thuis uit controleren of alles in orde is in het centrum. Heel gemakkelijk."
Rik Moens

Directeur van Distri Sport International

"De interface van de inbraakbeveiliging is zeer gebruiksvriendelijk. We maken via de smartphone contact met de centrale en weten wat er aan de hand is voor we in de wagen springen."
Luc Lisen

Infrastructure Manager

A&C Systems

Breid je Safety & Security oplossingen verder uit

Voor brandveiligheid ga je best met experts in zee
  • Ontwar het technisch kluwen
  • Gecertificeerd
  • Geïntegreerde aanpak
De juiste camera’s op de juiste plaats geven je een perfect beeld
  • Technische kennis en intelligente monitoring
  • Detectie van processen
  • Razendsnelle technische evolutie
Met toegangscontrole beheer je de flow van bezoekers
  • Ruimer dan inbraakbeveiliging
  • Flexibel en geïntegreerd
  • Kostenbesparend

Een beveiligde omgeving kan met behulp van slimme beveiligingstechnologieën problemen oplossen voor ze zich voordoen. Onze experts bespreken met je jouw noden. Na analyse van jouw behoeften integreren we verschillend technologieën voor de beveiliging van jouw bedrijf. Dankzij geïntegreerde beveiligings- en bewakingsoplossingen blijft jouw bedrijf operationeel. Bel onze experts op 03 355 12 34.

Inspiratie

Hoe maak je van digitale transformatie een succes?
Bedrijven zetten technologie in voor strategische en organisatorische verandering. Hoe doe je dit succesvol? Je vindt de onmisbare elementen in deze minigids.
UC&C brengt alle communicatietools samen
De klant van vandaag is veeleisend en wil op elk moment van de dag contact kunnen opnemen. Unified Communications & Collaboration kan u hierin perfect bijstaan.
Vijf misvattingen over outsourcing als KMO
In de war for talent kapen grotere bedrijven vaak de beste talenten weg. Eén woord: outsourcing. We ontkrachten de vijf grootste misvattingen
Samen met zijn partners stuwt Telenet Business kmo’s vooruit
Ontdek hoe Telenet Business via lokale partners kmo's naar hun noden voorziet van IT- en telecomoplossingen voor optimale bedrijfsvoering.
Losgeld betalen na een cyberaanval: ja of nee?
Cybercriminaliteit is aan een stevige opmars bezig, mede doordat bedrijven steeds meer losgeld betalen bij een cyberaanval. Maar dat is zeker geen goed idee.
Wat is een Security Operations Center en hoe werkt het?
Mark Van Tiggel legt uit hoe Telenet zijn eigen Security Operations Center inzet om zowel interne systemen als klantenapplicaties te beschermen.