Intelligente camerabewaking, zowel binnen als buiten

Camerabewaking: slim bekeken

Technische kennis
Intelligente monitoring
Detectie van processen
Razendsnelle technische evolutie

Technische kennis

Onze experts bespreken met jou de mogelijkheden op vlak van beeldkwaliteit, management van beelden … Zo beschik je altijd over de juiste camera op de juiste locatie.

Intelligente monitoring

Op sites met honderden camera’s volstaan mensen niet om de beelden te monitoren. Met video-intelligentie analyseert je systeem de beelden onafgebroken en geven ze bij vooraf bepaalde situaties een signaal. Daarna kan je beslissen welke actie er moet genomen worden.

Detectie van processen

Voor grote productielijnen zijn camera’s ideaal om processen automatisch te controleren. Detecteren de camera’s een fout, dan leggen ze het productieproces stil.

Razendsnelle technische evolutie

De technologie evolueert in versneld tempo! Wij volgen ze voor jou op.

Wil jij camera-bewaking?

Wil jij camerabewaking?

Ben je al klant? Bel dan 03 355 40 80.

Met SecuriQam betere veiligheid en leefbaarheid


Wil jij de veiligheid en leefbaarheid in je gemeente, stad of organisatie verhogen? De SecuriQam, een slimme, flexibele camera, helpt je hierbij!

SecuriQam, de slimme en verplaatsbare camera:

 • Snel en efficiënt inzetbaar
  • Onze verplaatsbare camera’s zijn eenvoudig inzetbaar. Opstellen of weghalen gaat razendsnel. Omdat de wifi- en 4G-antennes én de batterij ingebouwd zijn, moet je zelfs geen enkele kabel aansluiten. Je zet ze dus in waar je wil. Zo investeer je veel minder in tijd en materiaal en benut je je camera’s optimaal.
 • In een flits het juiste beeld
  • Hebben je camera’s een misdrijf geregistreerd, dan wil je meteen de juiste beelden kunnen gebruiken. Onze intelligente camera’s slaan de afwijkende bewegingen op en geven je de kans om meteen naar die momenten te springen. Zo heb je onmiddellijk het juiste beeld vast.
 • Welke beelden vind je verdacht?
  • Met de SecuriQam kan je ook op voorhand instellen voor welke afwijkende bewegingen je een melding wil ontvangen: auto’s die in de verkeerde richting rijden, personen die te lang blijven rondhangen, objecten die verdwijnen binnen een bepaalde zone, … De SecuriQam verstuurt automatisch een e-mail als het zover is en je kan onmiddellijk ingrijpen.
 • Beelden opvragen vanop gelijk welke computer
  • Scherpstellen, zoomen, beelden opvragen, automatische meldingen instellen, … alles gebeurt vanaf onze eenvoudige en gebruiksvriendelijke software. Die bedien je vanop gelijk welke computer, gelijk waar. Die software kost helemaal niets.

Waarom kiezen zij voor Safety & Security oplossingen?

"De 40 camera’s laten geen hoek onbedekt. Dag en nacht is het een prima beeld. Vandaag zien we meer met minder camera’s."
Tim Van Caeyzeele

Head ICT
BelOrta

"De interface van de inbraakbeveiliging is zeer gebruiksvriendelijk. We maken via de smartphone contact met de centrale en weten wat er aan de hand is voor we in de wagen springen."
Luc Lisen

Infrastructure Manager

A&C Systems

"We werken hier met 10 360°-bewakingscamera's, die kunnen wij ook op onze smartphone bekijken. Ik kan gewoon van thuis uit controleren of alles in orde is in het centrum. Heel gemakkelijk."
Rik Moens

Distri Sport International

Breid je Safety & Security oplossingen verder uit

Voor brandveiligheid ga je best met experts in zee
 • Ontwar het technisch kluwen
 • Gecertificeerd
 • Geïntegreerde aanpak
Surveillance van bedrijfsterreinen en openbare plaatsen.
 • Flexibel inzetbare, draadloze camera's via wifi of 4G
 • Camera's herkennen situaties en reageren automatisch
 • Ideaal voor steden en gemeenten

Een beveiligde omgeving kan met behulp van slimme beveiligingstechnologieën problemen oplossen voor ze zich voordoen. Onze experts bespreken met je jouw noden. Na analyse van jouw behoeften integreren we verschillend technologieën voor de beveiliging van jouw bedrijf. Dankzij geïntegreerde beveiligings- en bewakingsoplossingen blijft jouw bedrijf operationeel. Bel onze experts op 03 355 12 34.

Inspiratie

Hoe maak je van digitale transformatie een succes?
Bedrijven zetten technologie in voor strategische en organisatorische verandering. Hoe doe je dit succesvol? Je vindt de onmisbare elementen in deze minigids.
UC&C brengt alle communicatietools samen
De klant van vandaag is veeleisend en wil op elk moment van de dag contact kunnen opnemen. Unified Communications & Collaboration kan u hierin perfect bijstaan.
Vijf misvattingen over outsourcing als KMO
In de war for talent kapen grotere bedrijven vaak de beste talenten weg. Eén woord: outsourcing. We ontkrachten de vijf grootste misvattingen
Samen met zijn partners stuwt Telenet Business kmo’s vooruit
Ontdek hoe Telenet Business via lokale partners kmo's naar hun noden voorziet van IT- en telecomoplossingen voor optimale bedrijfsvoering.
Losgeld betalen na een cyberaanval: ja of nee?
Cybercriminaliteit is aan een stevige opmars bezig, mede doordat bedrijven steeds meer losgeld betalen bij een cyberaanval. Maar dat is zeker geen goed idee.
Wat is een Security Operations Center en hoe werkt het?
Mark Van Tiggel legt uit hoe Telenet zijn eigen Security Operations Center inzet om zowel interne systemen als klantenapplicaties te beschermen.