Managed Detection & Response

Reageer snel op cyber-aanvallen met MDR

Cyberaanvallen nemen alleen maar toe. Daarom is het belangrijk dat u inzet op de weerbaarheid van uw netwerk. Preventie alleen volstaat niet. Detectie en een stevig actieplan verdienen even veel aandacht. Wanneer een aanval plaatsvindt, komt het erop aan zo snel en daadkrachtig mogelijk te reageren. Zo blijft de impact van de aanval beperkt.

Garandeer de continuïteit van jouw business met MDR

Een totaalpakket van diensten die wij aanbieden via een uniek Belgisch partnerschap met NVISO, specialist in incidentrespons.

End-to-end monitoring van jouw security
Snelle detectie en reactie bij een cyberaanval
Uitgebreide analyse en een concreet actieplan
Een totaalpakket aan een voorspelbare prijs

End-to-end monitoring van jouw security

Om alle verdachte activiteiten op het spoor te komen, moet je eerst een volledig overzicht hebben van jouw securityomgeving. We monitoren niet alleen jouw netwerk, eindpunten en gebruikers, maar ook jouw cloudconnecties en industriële omgeving (IoT). Bovendien helpen we je om blinde vlekken in kaart te brengen, zodat je ook weet wat je nu nog niét ziet.

Snelle detectie en reactie bij een cyberaanval

Onze cyberexperts monitoren jouw volledige securityomgeving en gaan daarbij actief op zoek naar verdachte activiteiten. Dit laat hen toe zeer snel incidenten te detecteren en te interpreteren. Daardoor kan je sneller ingrijpen bij een cyberaanval: proactief, door de aanval te verhinderen, maar ook reactief, met een snelle interventie en herstel.

Uitgebreide analyse en een concreet actieplan

We zorgen ervoor dat je steeds beter voorbereid bent om snel en gepast te reageren op toekomstige cyberaanvallen. Zo beperken we elke mogelijke impact op jouw bedrijf. Met een analyse bepalen we uw cybermaturiteit en weerbaarheid. Kritieke tekorten en strategische zwaktes pakken we aan met een concreet actieplan, dat we regelmatig herzien waar nodig.

Een totaalpakket aan een voorspelbare prijs

MDR is een service die de kracht van technologie combineert met menselijke intelligentie. En dat alles aan een voorspelbare prijs. Wij factureren namelijk op basis van jouw aantal actieve gebruikers, niet op basis van het logvolume of het aantal geregistreerde events. Onze maandelijkse rapportering geeft je volledige transparantie over jouw kosten.

Reageer snel op cyber-aanvallen met MDR

Bekijk hoe Telenet Business jou kan helpen met Managed Detection & Response of met andere cybersecurity-diensten. Plan nu uw gesprek met onze experten.

Waarom kiezen voor Telenet Business?

Persoonlijke aanpak

Onze mensen maken elke dag opnieuw het verschil. Een vaste contactpersoon laat zich in functie van jouw noden bijstaan door één of meer gecertificeerde cyberexperts. Samen met jou leggen zij de puzzel: een oplossing op jouw maat voor een betere weerbaarheid tegen cyberbedreigingen

Betrouwbare partner

Met Telenet Business haal je niet alleen een betrouwbare partner voor cybersecurity in huis, je krijgt ook een partner voor vaste en mobiele connectiviteit. Doordat we ons eigen netwerk beheren, hebben we een heel goed zicht op mogelijke problemen en kunnen we je steeds veilig verbonden houden.

Complete begeleiding

Ons team van cyberexperts denkt niet alleen met jou mee, maar houdt je ook proactief op de hoogte van de laatste nieuwigheden. Zo helpen wij je anticiperen op de veranderingen van morgen.

 

Kijk op onze cybersecurity inspiratiepagina voor meer inspiratie.

Ieder bedrijf zijn veilige route. Ontdek onze cybersecurity-diensten

Firewall as a service: 24/7 optimaal beveiligd

De firewall vormt de eerste verdedigingslinie tegen cyberaanvallen. Door de firewall te verplaatsen naar de private cloud van Telenet Business, is deze altijd up-to-date én schaalt hij vlot mee al naargelang de bandbreedtebehoeften van jouw bedrijf. Bovendien heb je er geen omkijken naar, want deze cloud-firewall wordt volledig beheerd door de experts van Telenet Business.

*Firewall as a service

Anti-DDoS-oplossingen die mee evolueren met jouw bedrijf

Standaard securityoplossingen zijn niet opgewassen tegen DDoS attacks. Een specifieke Anti-DDoS-beveiliging dringt zich op. Service based of bedrijfseigen? Telenet Business denkt met je mee. Die samenwerking is belangrijk, want onze cyberexperts weten precies welke oplossing jouw organisatie nodig heeft. Ze combineren de kracht van technologie met menselijke intelligentie. Zo blijft de continuïteit van jouw organisatie gegarandeerd.

Ransomware assessment: test uw weerbaarheid

Onze specialisten in cybersecurity brengen samen met jouw IT-afdeling alle relevante verdedigingsmechanismen tegen ransomware in kaart. Dit omvat zowel alle essentiële technische verdedigingscomponenten, alsook de vereiste processen en procedures. Op basis daarvan kan dan een verbeterprogramma opgesteld worden.

Wil jij MDR?

We brengen de overstap voor jou in orde. Daar kan je op rekenen.

Inspiratie

Hoe maak je van digitale transformatie een succes?
Bedrijven zetten technologie in voor strategische en organisatorische verandering. Hoe doe je dit succesvol? Je vindt de onmisbare elementen in deze minigids.
Telecom en IT vormen de spil in productiebedrijf Typhoon
Ontdek hoe Typhoons productieprocessen transformeren dankzij de IT- en telecomdiensten van Telenet Business en Just Connect.
UC&C brengt alle communicatietools samen
De klant van vandaag is veeleisend en wil op elk moment van de dag contact kunnen opnemen.
Vijf misvattingen over outsourcing als kmo
Hoe krijg je als kmo toegang tot het juiste IT-talent? Eén woord: outsourcing. We ontkrachten de vijf grootste misvattingen
Losgeld betalen na een cyberaanval: ja of nee?
Cybercriminaliteit is aan een stevige opmars bezig, mede doordat bedrijven steeds meer losgeld betalen bij een cyberaanval. Maar dat is zeker geen goed idee.
Wat is een Security Operations Center (SOC) en hoe werkt het?
Mark Van Tiggel, Director Security, legt uit hoe Telenet zijn eigen Security Operations Center (SOC) inzet om zowel interne systemen als klantenapplicaties te beschermen.

Heb je een vraag over security van Telenet Business?