Man holding mobile phone looking at laptop

Firewall as a service in the cloud

Jouw business optimaal beveiligd, volledig op jouw maat

De firewall controleert de toegang tot jouw netwerk en houdt ongepast verkeer buiten. Het is een onmisbaar element van jouw beveiligingsplan. Jouw firewall as a service bevindt zich in het hart van ons eigen Telenet-netwerk. Zo geniet je eenvoudig van een permanente bescherming van één centrale firewall voor jouw hele business.

Firewall as a service: 24/7 optimaal beveiligd

Een optimale en performante gebruikerservaring
Een centrale beveiliging voor meer eenvoud en efficiëntie
24/7 bescherming samen met lokale experten
Eenvoudig schaalbaar tegen een vaste kost per maand

Een optimale en performante gebruikerservaring

Onze firewall service levert niet alleen de nodige veiligheid, maar ook de garantie dat al jouw processen en applicaties ongestoord blijven werken. Optimale, ononderbroken gebruiksvriendelijkheid dus! Jouw firewall bevindt zich in het hart van ons eigen Telenet-netwerk. Daardoor geniet je mee van de beveiliging van dat robuuste netwerk, met 99,99% gegarandeerde uptime en zo goed als geen latency.

Een centrale beveiliging voor meer eenvoud en efficiëntie

Wij bundelen alle firewallcapaciteit en -functionaliteit voor jou in één centraal performant beveiligingsplatform, dat heel eenvoudig en efficiënt te beheren is. Daarbij maakt het niet langer uit waar jouw medewerkers zich precies bevinden. Op het hoofdkantoor of in een filiaal, thuis of onderweg: overal genieten ze van hetzelfde niveau van beveiliging.

24/7 bescherming samen met lokale experten

Van het opzetten tot het volledige beheer en de permanente controle van jouw firewall: onze lokale beveiligingsspecialisten zorgen ervoor dat jouw business de klok rond veilig opereert. Daarbij behoud je steeds de mogelijkheid om eigenhandig jouw firewall te beheren. Bovendien helpen wij jou graag met al jouw andere netwerknoden, van connectiviteit tot beveiliging.

Eenvoudig schaalbaar tegen een vaste kost per maand

Met onze firewalldienst betaal je enkel voor wat je nodig hebt. Je hebt de keuze uit drie bundels met een vaste kost per maand. Jouw noden aan bandbreedte en beveiliging bepalen welke bundel het meest geschikt is voor jou. Dankzij ons maandelijks rapport krijg je bovendien een betere kijk op jouw behoeften. Overstappen naar een andere bundel kan op elk moment.

Bekijk hoe Telenet Business je kan helpen met firewall as a service of met andere cybersecurity-diensten. Plan nu jouw gesprek met onze experten.

Waarom kiezen voor Telenet Business?

Persoonlijke aanpak

Onze mensen maken elke dag opnieuw het verschil. Een vaste contactpersoon laat zich in functie van jouw noden bijstaan door één of meer gecertificeerde cyberexperts. Samen met jou leggen zij de puzzel: een oplossing op jouw maat voor een betere weerbaarheid tegen cyberbedreigingen.

icon headset
Betrouwbare partner

Met Telenet Business haal je niet alleen een betrouwbare partner voor cybersecurity in huis, je krijgt ook een partner voor vaste en mobiele connectiviteit. Doordat we ons eigen netwerk beheren, hebben we een heel goed zicht op mogelijke problemen en kunnen we jou steeds veilig verbonden houden.

icon speech bubble with question mark inside
Complete begeleiding

Ons team van cyberexperts denkt niet alleen met jou mee, maar houdt jou ook proactief op de hoogte van de laatste nieuwigheden. Zo helpen wij jou anticiperen op de veranderingen van morgen.

Ieder bedrijf zijn veilige route. Ontdek onze cybersecurity-diensten

Test jouw weerbaarheid

Onze specialisten in cybersecurity brengen samen met uw IT-afdeling alle relevante verdedigingsmechanismen tegen ransomware in kaart. Dit omvat zowel alle essentiële technische verdedigingscomponenten, alsook de vereiste processen en procedures. Op basis daarvan kan dan een verbeterprogramma opgesteld worden.

Verzeker jouw continuïteit

Preventie is maar één tak van cybersecurity. Wat als een cyberaanval op til is? Dan moet je snel en gepast kunnen reageren om de impact op jouw business zo klein mogelijk te houden. Dat kan met onze Managed Detection & Response-service. Deze dienst monitort continu jouw volledige security-omgeving en voorziet in een gegarandeerde reactietijd bij incidenten. Samen maken we jouw bedrijf weerbaarder tegen cyberaanvallen!

*Managed detection & response

Anti-DDoS-oplossingen die mee evolueren met uw bedrijf

Standaard securityoplossingen zijn niet opgewassen tegen DDoS attacks. Een specifieke Anti-DDoS-beveiliging dringt zich op. Service based of bedrijfseigen? Telenet Business denkt met jou mee. Die samenwerking is belangrijk, want onze cyberexperts weten precies welke oplossing jouw organisatie nodig heeft. Ze combineren de kracht van technologie met menselijke intelligentie. Zo blijft de continuïteit van jouw organisatie gegarandeerd.

Inspiratie

Hoe maak je van digitale transformatie een succes?
Bedrijven zetten technologie in voor strategische en organisatorische verandering. Hoe doe je dit succesvol? Je vindt de onmisbare elementen in deze minigids.
Telecom en IT vormen de spil in productiebedrijf Typhoon
Ontdek hoe Typhoons productieprocessen transformeren dankzij de IT- en telecomdiensten van Telenet Business en Just Connect.
UC&C brengt alle communicatietools samen
De klant van vandaag is veeleisend en wil op elk moment van de dag contact kunnen opnemen.
Vijf misvattingen over outsourcing als kmo
Hoe krijg je als kmo toegang tot het juiste IT-talent? Eén woord: outsourcing. We ontkrachten de vijf grootste misvattingen
Wat is een Security Operations Center (SOC) en hoe werkt het?
Mark Van Tiggel, Director Security, legt uit hoe Telenet zijn eigen Security Operations Center (SOC) inzet om zowel interne systemen als klantenapplicaties te beschermen.
Losgeld betalen na een cyberaanval: ja of nee?
Cybercriminaliteit is aan een stevige opmars bezig, mede doordat bedrijven steeds meer losgeld betalen bij een cyberaanval. Maar dat is zeker geen goed idee.