Bescherm
je tegen de
DDoS-aanvallen
van morgen

Een proactieve aanpak is noodzakelijk

Kan het jouw organisatie overkomen? Ja: standaard securityoplossingen zijn niet opgewassen tegen DDoS-aanvallen. Een specifieke beveiliging dringt zich op.

Optimaal voorbereid op aanvallen
Anti-DDoS-oplossingen
Security die mee evolueert met jouw bedrijf
Wij denken met je mee

Distributed denial of service (DDoS)

Distributed denial of service, kortweg DDoS, legt de internetinfrastructuur van je bedrijf plat. Gevolg? Omzetverlies, dataverlies en imagoschade.

 

Er bestaan 2 soorten DDoS attacks: volumetrisch (door enorm veel data te versturen naar jouw netwerk) en niet-volumetrisch (door specifieke systemen of toepassingen aan te vallen).

Optimaal voorbereid op aanvallen

Impact op je business beperken:
 • Specifieke beveiliging: gericht op DDoS attacks / weerbaarheid van de omgeving
 • Enkel gewenst netwerkverkeer: ongewenst verkeer automatisch uit systeem gefilterd
 • Online beschikbaarheid verhogen
 • Lees hier een inspiratie-artikel

Anti-DDoS-oplossingen

Snel en eenvoudig te activeren:
 • Bedrijfseigen:
  Experts bekijken en verbeteren je huidige situatie ter plaatse. Ze adviseren of plaatsen een specifieke oplossing. Bescherming tegen niet-volumetrische netwerkaanvallen.
 • Service based (mogelijk op Telenet-bedrijfsnetwerk of in de cloud):
  Monitoren en automatisch filteren van ongewenst netwerkverkeer, op volumetrische aanvallen, gebeurt vóór het dataverkeer je site bereikt.

Security die mee evolueert met jouw bedrijf

 • Je betaalt enkel wat je nodig hebt
 • Onafhankelijk van het aantal aanvallen
 • Eenvoudig schaalbaar: DDoS-oplossing groeit mee in functie van bandbreedte
 • Volledige transparantie door middel van rapportering

Wij denken met je mee

Service based of bedrijfseigen Anti-DDoS?
 • Onze cyberexperts bepalen samen met jou de optimale oplossing voor jouw organisatie
 • Kracht van technologie en menselijke intelligentie gecombineerd: de continuïteit van je organisatie blijft gegarandeerd
 • Bekijk waarom Colruyt voor Telenet Business koos

Benieuwd hoe Telenet Business jou helpt met Anti-DDoS-oplossingen?

Plan nu jouw gesprek met onze experts.

Waarom kiezen voor Telenet Business?

Persoonlijke aanpak

Onze mensen maken elke dag opnieuw het verschil. Een vaste contactpersoon laat zich in functie van uw noden bijstaan door één of meer gecertificeerde cyberexperts. Samen met u leggen zij de puzzel: een oplossing op jouw maat voor een betere weerbaarheid tegen cyberbedreigingen

Betrouwbare partner

Met Telenet Business haal je niet alleen een betrouwbare partner voor cybersecurity in huis, je krijgt ook een partner voor vaste en mobiele connectiviteit. Doordat we ons eigen netwerk beheren, hebben we een heel goed zicht op mogelijke problemen en kunnen we je steeds veilig verbonden houden.

Complete begeleiding

Ons team van cyberexperts denkt niet alleen met jou mee, maar houdt je ook proactief op de hoogte van de laatste nieuwigheden. Zo helpen wij je anticiperen op de veranderingen van morgen.

 

Kijk op onze cybersecurity inspiratiepagina voor meer inspiratie.

Ieder bedrijf zijn veilige route. Ontdek onze cybersecurity-diensten

Firewall as a service: 24/7 optimaal beveiligd

De firewall vormt de eerste verdedigingslinie tegen cyberaanvallen. Door de firewall te verplaatsen naar de private cloud van Telenet Business, is deze altijd up-to-date én schaalt hij vlot mee al naargelang de bandbreedtebehoeften van jouw bedrijf. Bovendien heb je er geen omkijken naar, want deze cloud-firewall wordt volledig beheerd door de experts van Telenet Business.

*Firewall as a service

Managed detection & response: verzeker uw continuïteit

Preventie is maar één tak van cybersecurity. Wat als een cyberaanval op til is? Dan moet u snel en gepast kunnen reageren om de impact op uw business zo klein mogelijk te houden. Dat kan met onze Managed Detection & Response-service. Deze dienst monitort continu uw volledige security-omgeving en voorziet in een gegarandeerde reactietijd bij incidenten. Samen maken we uw bedrijf weerbaarder tegen cyberaanvallen!

*Managed detection & response

Ransomware assessment: test uw weerbaarheid

Onze specialisten in cybersecurity brengen samen met jouw IT-afdeling alle relevante verdedigingsmechanismen tegen ransomware in kaart. Dit omvat zowel alle essentiële technische verdedigingscomponenten, alsook de vereiste processen en procedures. Op basis daarvan kan dan een verbeterprogramma opgesteld worden.

Inspiratie

Artikel

Colruyt Group wapent zich tegen DDoS-aanvallen
"De kost om ons met anti-DDoS te beschermen is slechts een fractie van de mogelijke opbrengst", aldus Wim Derijnck.

Artikel

Risico's van netwerkaanvallen en mogelijke oplossingen
Dirk Buysse, Sales Specialist Security bij Telenet Business, legt uit wat de risico's zijn van netwerkaanvallen en hoe u zich er best tegen beschermt.

Artikel

Nieuwe manier van werken: nieuwe security-uitdagingen
Hoe ga je als bedrijf om met de verhoogde veiligheidsrisico’s die bv agile en hybride werken met zich meebrengen? ‘Het securityteam moet zich heruitvinden – van politieagent naar adviseur/gids.’