Cybersecurity begint bij meer weerbaarheid

Cyberaanvallen afweren

In een geconnecteerde, digitale wereld kan je niet meer zonder aangepaste cybersecurity. Een oplossing die beschermt tegen alle dreigingen bestaat echter niet. Wie zich maximaal wil wapenen tegen digitale indringers en hackers, doet dat door zich goed voor te bereiden. Analyseer alle scenario's voor, tijdens als na een mogelijke aanval. Het einddoel? De impact van een aanval verkleinen.

Een team van ervaren cybersecurityspecialisten

Is de nodige cybersecuritykennis niet aanwezig in je bedrijf? Besteed dan het risicobeheer, de monitoring en optimalisering van je cybersecurity uit. Onze lokale specialisten zijn thuis in offensieve en defensieve technologieën, en hebben veel praktische ervaring in alle beveiligingsdomeinen. Lees meer over Managed Services.

 

 

Kies hoe je je wil beschermen:

Eén beveiligde toegangspoort tot het bedrijfsnetwerk.

  • De eerste verdedigingslinie tegen aanvallen
  • Firewall in de cloud: altijd up-to-date en schaalbaar
  • Volledig beheerd door onze experts

 

Een schild tegen de grootste netwerkaanvallen.

  • Vrijwaar het netwerk en voorkom reputatieschade
  • Filter ongewenst netwerkverkeer weg
  • Werkt in de cloud of binnen jouw bedrijfsnetwerk

Detecteer aanvallen en reageer onmiddellijk.

  • Een dienst die je volledige security-omgeving controleert
  • Gegarandeerde reactietijd bij incidenten
  • 24/7 monitoring en maandelijkse rapportering

Je organisatie weerbaarder maken tegen cyberaanvallen?

Elk bedrijf streeft naar succes. Bij Telenet Business zien we het als onze taak om jou daarin te ondersteunen. Daarom staan onze experts altijd voor je klaar. Ze luisteren naar je specifieke noden en gidsen je naar de ideale digitale bescherming voor jouw bedrijf.

Een slim netwerk voor betere cybersecurity

SD-WAN is de nieuwste generatie bedrijfsnetwerken die je cybersecurity naar een hoger niveau tilt. Het biedt een intelligent, veilig en performant netwerk dat zich gemakkelijk aanpast aan de noden van elk bedrijf.

Van cybersecurity een reflex maken

Gratis e-book

Inspiratie

Hoe maak je van digitale transformatie een succes?
Bedrijven zetten technologie in voor strategische en organisatorische verandering. Hoe doe je dit succesvol? Je vindt de onmisbare elementen in deze minigids.
UC&C brengt alle communicatietools samen
De klant van vandaag is veeleisend en wil op elk moment van de dag contact kunnen opnemen. Unified Communications & Collaboration kan u hierin perfect bijstaan.
Vijf misvattingen over outsourcing als KMO
In de war for talent kapen grotere bedrijven vaak de beste talenten weg. Eén woord: outsourcing. We ontkrachten de vijf grootste misvattingen
Samen met zijn partners stuwt Telenet Business kmo’s vooruit
Ontdek hoe Telenet Business via lokale partners kmo's naar hun noden voorziet van IT- en telecomoplossingen voor optimale bedrijfsvoering.
Wat is een Security Operations Center en hoe werkt het?
Mark Van Tiggel legt uit hoe Telenet zijn eigen Security Operations Center inzet om zowel interne systemen als klantenapplicaties te beschermen.
Losgeld betalen na een cyberaanval: ja of nee?
Cybercriminaliteit is aan een stevige opmars bezig, mede doordat bedrijven steeds meer losgeld betalen bij een cyberaanval. Maar dat is zeker geen goed idee.