nl

Alles over Phone2Go

Eerst even dit
  • Met Phone2Go bel je onbeperkt naar Belgische nummers
  • Phone2Go is een oplossing die werkt zonder vast toestel en is beschikbaar voor zowel mobiel als desktop. 
  • Het is momenteel niet mogelijk om te bellen naar betalende nummers
Wat is het?
Aan de slag!
Help!
Wat is het?
Aan de slag!
Help!

Met Phone2Go beheer je je vaste nummer op je mobiele telefoon. Handig! Want je hebt geen vast toestel meer nodig. Je belt namelijk vanuit een mobiele app. Je ontvanger zal je professionele vaste nummer zien en niet je privé gsm-nummer. Zo ben je bereikbaar op je vaste lijn waar en wanneer jij het wil.

Goed om te weten
  • Per Phone2Go-optie zijn er twee vaste nummers inbegrepen. 
  • Je kan momenteel niet chatten of videobellen via de app. 
  • Met een klassieke vaste lijn kan je bellen en gebeld worden op je vaste toestel. Je hebt dan 1 vast nummer. Hoeveel je belt en aan welk tarief hangt af van je gekozen telefonieproduct (KLIK vaste telefonie, FreePhone Europe Pro).
  • Phone2Go is een telefonieoplossing voor kleine bedrijven. Je maakt geen gebruik van een vast toestel, maar beheert alles in een mobiele of desktop-app. Er zijn maximaal 2 vaste nummers inbegrepen bij een Phone2Go-optie. Momenteel kan je met deze optie alleen maar bellen naar Belgische vaste en mobiele nummers. 
  • Freephone Business is een telefonieoplossing voor bedrijven tot 20 medewerkers. Al de vaste nummers beheer je eenvoudig via een portaal. Op die manier beschik je als het ware over je eigen telefooncentrale voor je bedrijf. In tegenstelling tot Phone2Go beschik je met Freephone Business wel over een vast toestel. Je hebt de keuze uit drie verschillende toestellen.
1. Koppel een e-mailadres aan je Phone2Go-nummer.
2. E-mail gekregen van Cisco Webex?
3. Installeer de app!
4. Meld je aan.

Na je bestelling ontving je een activatiemail met een link. Klik op de link en koppel vervolgens een e-mailadres aan je Phone2Go-nummer in MyTelenet.

Geen activatiemail ontvangen? Stuur ons een bericht via WhatsApp (0468 00 00 68)!

E-mailadres gekoppeld? Dan ontvang je via dat e-mailadres een e-mail van Cisco Webex met verdere instructies.

iOS

(Vanaf iOS 14.8)

Android

(Vanaf 8.0)         

Neem de e-mail van Cisco Webex erbij en meld je aan met de bevestigingscode.

Goed om te weten
  • Koos je voor 2 Phone2Go-nummers? Dan moet je elk nummer aan een ander e-mailadres koppelen. 
  • App geïnstalleerd? Dan krijg je in de app een intro over de verschillende functies. Belangrijk! Functies zoals videobellen en chatten zijn momenteel niet beschikbaar. 

Ik kan me niet aanmelden.

De stappen om je aan te melden op de Webex-app vind je in dit artikel terug onder Aan de slag. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op Wachtwoord vergeten. Je ontvangt een e-mail van Cisco Webex met een cijfercode om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Belangrijk! Krijg je de melding dat je e-mailadres al in gebruik is? Dan heb je misschien al een Webex-account. Om dat e-mailadres toch te koppelen aan je Phone2Go, zal je je Webex-account eerst even moeten verwijderen.

 

Loopt het ergens mis? Contacteer ons, we helpen je graag verder.

Ik kan niet naar het buitenland of naar een betalend nummer bellen.

Momenteel is het niet mogelijk om naar buitenlandse of betalende nummers te bellen. Met Phone2Go bel je onbeperkt binnen België en naar Belgische nummers.

Je kan de app ook in het buitenland gebruiken, maar dan kan je alleen bellen naar Belgische vaste nummers.

Ik vind mijn contacten niet terug.

 

Om je mobiele contacten te gebruiken in de Phone2Go-app, moet je de app even toestemming geven via de instellingen van je toestel.

Zoek je iets anders?