nl

Safespot Pro installeren

Heb je Safespot Pro besteld? Dan installeren we het binnen de 24 uur automatisch op je modem. Hou er rekening mee dat je internetverbinding daarna een 15-tal minuten niet beschikbaar is. Na de installatie zijn alle toestellen waarmee je op kantoor online gaat beschermd tegen gevaren zoals hacking en phishing.

Apps installeren

Naast de automatische installatie van software op je modem, moet je zelf nog de Telenet Safespot-app en daarna ook de Safespot Guard-app installeren op je toestellen. Zo zorg je voor een volledige bescherming, zowel op kantoor als onderweg. We leggen je hieronder uit hoe je dat doet.

Meer hulp nodig? Bel ons op 0800 68 000 om een afspraak te maken en we begeleiden je met plezier.

We kunnen je gegevens niet ophalen. Maak zelf je keuze

safespot-app-img
Safespot-app

Deze heb je

safespot-guard-app-img
Safespot Guard-app

Deze heb je

safespot-app-img
Safespot-app

Deze heb je

safespot-guard-app-img
Safespot Guard-app

Deze heb je

Zodra Safespot Pro op je modem staat, krijg je een sms van ons met een link om de Telenet Safespot-app te installeren. Die download je via de App Store (iOS) of Google Play Store (Android) op je toestel.

 

Belangrijk: om de app te downloaden moet je verbonden zijn met je bedrijfsnetwerk én op je toestel toegang geven tot je locatie.

 

Is de Telenet Safespot-app geïnstalleerd? Super! Dan ben je klaar voor de laatste stap: de Safespot Guard-app installeren. Die beschermt al je toestellen die je onderweg gebruikt zoals je smartphone, tablet en laptop. Belangrijk: je hebt de Telenet Safespot-app nodig om de Safespot Guard-app te kunnen installeren.

De laatste stap om veilig op al je toestellen te surfen is de Safeguard-app installeren. Hoe je dat precies moet doen hangt af van je type toestel (Android/Apple). Geen nood, we zetten je op weg en begeleiden je bij de configuratie.

iOS

  • iOS 11 en hoger

Android

  • Android 7 en hoger

MacOS

  • macOS Mojave (10.14.x) en hoger
  • macOS High Sierra (10.13.x) en hoger
  • macOS Sierra (10.12.x) en hoger
  • OS X El Capitan (10.11.x) en hoger

Windows

  • Windows 7 en hoger
Zoek je iets anders?