Webmail

nl

Veilig surfen

Hoe veilig surfen? Wat met verdachte e-mails en hoe je ertegen beschermen?

Veelgestelde vragen

Mijn iPhone of iPad geeft een zwakke beveiliging aan. Wat nu?
Deed je recent een update naar iOS 14? Dan kan het dat je bij de instellingen van jouw wifi ‘zwakke beveiliging’ ziet staan. Dat is vast even schrikken. Maar geen paniek, je surft met Telenet zeker veilig!
Alles over Safesurf
Met Safesurf surf je veilig van op kantoor, met eender welk toestel. Dankzij de anti-phishingsoftware die we op je modem installeren, is je bedrijfsnetwerk op elk moment beschermd tegen phishing.
Safespot Pro installeren
Heb je besteld? Dan installeren we Telenet Business Safespot Pro automatisch op je modem binnen de 24 uur. Hou er rekening dat je internetverbinding daarna een 15-tal minuten niet beschikbaar is.
Alles over Safespot Pro
Telenet Safespot Pro is een maandelijks abonnement dat alle toestellen waarmee je online gaat, beschermt tegen cybergevaren. De geavanceerde software scant razendsnel alle internetverkeer en blokkeert onmiddellijk wat niet welkom is.
Internet- en sms-misbruik melden?
Al onze klanten moeten ongestoord kunnen sms'en en genieten van het internet. Direct of indirect gedrag dat die ervaring verstoort voor andere gebruikers, laten we niet toe. We treden ertegen op als het nodig is.
Anti-spam in Telenet Webmail
Staat Telenet Anti-spam aan? Dan komen de spam e-mails automatisch terecht in je map Spam.
Wat is Telenet Anti-Virus?
Telenet Anti-Virus beschermt je Telenet-mailbox tegen virussen. De dienst is gratis en je moet niets installeren.
Hoe werkt de Safespot-app?
Met de Safespot-app controleer je de beveiliging van al je toestellen. Je ziet ook op welk toestel de Safespot Guard-app actief is.
Phishing of hacking, wat nu?
Bij phishing en/of hacking vissen oplichters naar je gevoelige gegevens om die te misbruiken. Alert zijn is de boodschap. Wij zetten je op weg met praktische info en tips. Zo herken je fraude sneller, word je alerter en kan je de juiste actie ondernemen als dat nodig is.

Zelf beheren   

Zoek je iets anders?

Ben je een particuliere klant?