nl

Veilig surfen

Hoe veilig surfen? Wat met verdachte e-mails en hoe je ertegen beschermen?

Veelgestelde vragen

Alles over Safesurf
Met Safesurf surf je veilig van op kantoor, met eender welk toestel. Dankzij de anti-phishingsoftware die we op je modem installeren, is je bedrijfsnetwerk op elk moment beschermd tegen phishing.
Safespot Pro installeren
Heb je besteld? Dan installeren we Telenet Business Safespot Pro automatisch op je modem binnen de 24 uur. Hou er rekening dat je internetverbinding daarna een 15-tal minuten niet beschikbaar is.
Alles over Safespot Pro
Telenet Safespot Pro is een maandelijks abonnement dat alle toestellen waarmee je online gaat, beschermt tegen cybergevaren. De geavanceerde software scant razendsnel alle internetverkeer en blokkeert onmiddellijk wat niet welkom is.
Anti-spam in Telenet Webmail
Staat Telenet Anti-spam aan? Dan komen de spam e-mails automatisch terecht in je map Spam.
Hoe werkt de Safespot-app?
Met de Safespot-app controleer je de beveiliging van al je toestellen. Je ziet ook op welk toestel de Safespot Guard-app actief is.
Phishing of hacking, wat nu?
Bij phishing en/of hacking vissen oplichters naar je gevoelige gegevens om die te misbruiken. Alert zijn is de boodschap. Wij zetten je op weg met praktische info en tips. Zo herken je fraude sneller, word je alerter en kan je de juiste actie ondernemen als dat nodig is.
Safesurf activeren en installeren
Met Safesurf ga je met al je toestellen thuis veilig op het internet.

Zelf beheren   

Zoek je iets anders?

Ben je een particuliere klant?