Promo's in de kijker

Hier heb je een overzicht van alle lopende promo’s bij Telenet. 

Word ONE en kies je feestpromo

TCL smart-tv 55C645 55" QLED €599 €99
Samsung Galaxy A54 
€429 €99
iPad 2021 Wifi €369 €199

Word ONE en kies je feestpromo

TCL smart-tv 55C645 55" QLED €599 €99
Samsung Galaxy A54 
€429 €99
iPad 2021 Wifi €369 €199

Speciaal voor Telenet-klanten

Speciaal voor Telenet-klanten

Onze prijzen tellen nu al af!

Nu tot €800 korting! 

Tot 12 maanden lang € 5 korting/maand

Tot 12 maanden lang € 5 korting/maand

Telenet Mobile:
nu extra voordelig

En met extra veel data.

Webdeal

Webdeal

12 maanden korting op onbeperkt internet

Onbeperkt, supersnel internet nodig? Kies nu voor een abonnement  All-Internet met of zonder tv en krijg 12 maanden lang korting op jouw keuze. Liever gigasnelle wifi? Ga dan voor de voordelige Giga Internet met tv-combo. 

Netflix & Streamz, dé streaming combo

Netflix én Streamz eindelijk op één plaats en samen op één aanrekening, voor een exclusieve prijs!

Altijd het laagste energietarief met June Switch

Nu 1 jaar gratis voor Telenet-klanten.

Kijk Streamz al vanaf € 5,95/maand.

Supersnel, onbeperkt internet op kot

Onbeperkt internet op kot

  

Kotaanbod voor maar

Straf internet en TV voor een straffe prijs

Easy Internet + Telenet TV

    

Speciaal voor jou als Telenet-klant

Ongeziene korting én gratis Streamz.

Tot €150 korting
op een selectie Samsung-tablets
+ 1 maand Streamz cadeau

  • Telenet klantenprijs:
    Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben, op voorwaarde dat ze één of meer van volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna: ‘Telenet-Diensten’). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten. Bij aankoop van een toestel, via de Telenet-webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet-winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting. De klant kan zijn Telenet-diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden. Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maanden in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden. Aanbiedingen en vermelde prijzen zijn incl. btw en geldig onder voorbehoud van materiële (druk-) fouten, vergissingen en/of wijzigingen. V.U.:Telenet bvba, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, btw BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen.
  • Telenet TV kijken op al je schermen:
    De Telenet TV-app/Telenet TV yelo-app/websitekan enkel gebruikt worden door klanten die minstens een abonnement voor Telenet internet en Telenet TV hebben. Het aantal schermen waarop men tegelijkertijd Telenet TV kan kijken, is beperkt. Raadpleeg www.telenet.be/beperkingentvapp voor meer info.
  • Onbeperkt surfen:
    Bij intensief gebruik tijdens piekuren, kan de internetsnelheid tijdelijk worden beperkt. Telenet netwerkbeheer is van toepassing; meer info, zie www.telenet.be/internetgebruik.
  • Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties voor Telenet internet.
homepage