Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
Contact
x
 
Chat
Momenteel niet beschikbaar
 
 
 
 

En de smartphone gaat naar...

WIGO. 100% FAMILYPROOF.

Word
WIGO

Smartphone vanaf
1

Word
WIGO

Smartphone vanaf
1

 
 

Ziezo, een
goeie flow.

icoon wifiInternet
+
icoon tvTelenet TV
+
icoon smartphoneMobiel

€70,90

50
per maand

3 maanden
lang

Bij Telenet hebben we alles in huis voor een goeie flow: straf internet, de beste tv-ervaring met Telenet TV en een mobiel abonnement voor on the go.
En dat alles vanaf € 50!

icoon wifiInternet
+
icoon tvTelenet TV
+
icoon smartphoneMobiel

€70,90

50
per maand

3 maanden
lang

 
 

Kong

€ 26

10

/mnd

3 maanden
lang

Stream,
like en share
belachelijk
veel met Kong

Kong

€ 26

10

/mnd

3 maanden
lang

 
 

Kong-promoties enkel geldig voor klanten
zonder mobiele producten van Telenet

 
 

Wow! Straffe
Telenet Klantenprijzen:

€489

429

Apple iPad 32 GB 

€489

429

Apple iPad 32 GB 

Apple

iPad 32 GB

€699

449

Samsung Tv 

€699

449

Samsung Tv

Samsung

UE49NU7100WXXN

€999

749

Huawei P30 PRO 

€999

749

Huawei P30 PRO 

Huawei P30 Pro

+ gratis Sonos One en
Wireless Charging Plate

 
 

Ziezo, ook
aan zee een
goeie flow.

Een tweede verblijf aan de kust?
Geniet ook daar van Telenet TV en internet voor maar € 39 per maand.

39
per maand

voor 2e verblijf
aan zee

icoon wifi
Internet
+
Telenet TV
icoon tv

39
per maand

voor 2e verblijf
aan zee

icoon wifi
Internet
+
Telenet TV
icoon tv

 
 
 

Kijk
1 maand
gratis

Logo Play

Zoveel topseries om
fan van te worden

Word nu Play en kijk 1 maand gratis.

Promotie enkel geldig voor WIGO,
Whop en Whoppa klanten.

 
 

Kijk
1 maand
gratis

 
 

100
per maand

Bestel
online en krijg
de eerste maand
€25 korting

logo YUGO deel YUlogo YUGO deel GO

logo YUGO deel YUlogo YUGO deel GO

Google Chromecast 

Google Chromecast

Google
Chromecast
voor € 5

Aanbod van € 34 korting geldig op de Google Chromecast aan € 5 (i.p.v. € 39). Geldig tussen 28/01/2019 t.e.m. 05/05/2019, zolang de voorraad strekt. Zodra je YUGO geactiveerd is, krijg je een e-mail. Daarmee kan je jouw Chromecast bestellen voor € 5 i.p.v. €39.

 
 

Voorwaarden

WIGO smartphone legal

Bovenstaande kortingen op toestellen, zolang de voorraad strekt, zijn geldig voor nieuwe of bestaande Telenet-klanten bij het afsluiten van een WIGO (Business) tussen 01/04/2019 t.e.m. 05/05/2019. Beperkt tot 1 toestel per klant. Korting niet geldig voor upgrades of downgrades binnen WIGO (Business). Korting niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties op WIGO producten.

 

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet-winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting. Klant moet het toestel aankopen binnen de 2 maand na activatie van de WIGO (Business) overeenkomst. De klant kan zijn WIGO (Business) overeenkomst steeds kosteloos opzeggen. In geval van beëindiging van de WIGO (Business) overeenkomst of een downgrade naar een niet-WIGO (Business) overeenkomst tijdens de eerste 12 maanden na de aankoop van het toestel, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

 
 

Promotie Internet + TV + mobiel
Aanbieding geldig van 01/04/2019 tot en met 05/05/2019. Een maandelijkse korting wordt toegekend op de eerste 3 aanrekeningen na activering zodat je gedurende 3 maanden slechts de hierboven vermelde promoprijzen betaalt. Aanbieding enkel geldig bij het aangaan van een overeenkomst voor Telenet Basic internet + Telenet TV (+ mobiel: King). Internet dient steeds een nieuwe dienst te zijn. De korting vervalt steeds bij verandering naar een goedkoper product.

Telenet klantenprijs:

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.
Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, Telenet TV, vaste telefonie of mobiele telefonie (uitgezonderd Prijs volgens verbruik) uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de "Telenet-Diensten"). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten.
Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.
De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden
Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.

YUGO legal

Installatie en activering