Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 

Wat is Toplijn?

De Toplijn is een combinatie van 4 handige opties die je kan nemen bij je vaste telefonie van Telenet. Het is inbegrepen bij een KLIK.

  • Ken-je-beller. Via de dienst Ken-je-beller ziet u op het schermpje van uw toestel de naam en het nummer van de beller. De keuze is aan u: opnemen of gewoon laten rinkelen.
  • Telenet Berichtendienst. Bent u niet thuis of kan u even niet opnemen? Gelukkig is er de Telenet Berichtendienst, een antwoordapparaat zonder apparaat, met uw eigen persoonlijke boodschap. Heeft u een nieuw voicemailbericht? Dan ziet u dat op uw vaste telefoon via een lampje, bericht of signaal.
  • Oproepdoorschakeling. Verwacht u een belangrijk telefoontje op uw vaste lijn, maar wil u liever niet thuisblijven? Maak gebruik van de oproepdoorschakeling naar een ander (gsm)-nummer, waarop u wel bereikbaar bent. Zelfs in het buitenland. Oproepdoorschakeling kan u ook op afstand bedienen. 
  • Signaal 2e oproep. Bent u aan de lijn, terwijl iemand u probeert te bellen? Dan hoort u een signaal, dat die 2e oproep aangeeft. U heeft dan de keuze: de oproep meteen beantwoorden, afwisselend met beide gesprekspartners spreken, of de 2e oproep laten doorschakelen naar de Berichtendienst. Handig, toch?
  •  

     

 

 
 

Aanvragen

Is deze toplijn iets voor u? Activeer de opties via Mijn Telenet of contacteer ons op 0800 68 000. We helpen u graag verder.

 
 

Relevant voor u

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.

Contacteer ons!

Graag hulp of meer uitleg?

Bel ons

Bel ons

Stel uw vraag op 0800 68 000

Bel ons
 
Mail ons

Mail ons

Stel uw vraag via ons contactformulier

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een business partner

Kom langs