Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 

Alles over Telenet One Number

{{lineValue}}
 • Een Apple of Samsung Watch kopen met korting? Dat kan met Telenet Klantenprijs
 • In de toekomst is het zeker mogelijk dat je ook andere smatwatches of toestellen via Telenet One Number kan gebruiken. 
 • KLIK-klant? Telenet One Number zit inbegrepen in je abonnement!

Met Telenet One Number werkt je eSIM-smartwatch ook zonder je smartphone in de buurt. Want alles wat je nodig hebt, hangt gewoon rond je pols. Je belt, ontvangt en stuurt berichten, luistert je favoriete muziek of podcast, vindt de weg of houdt de resultaten van je work-out bij… zonder dat je je smartphone op zak hebt.

Wat is het?

 

Wat kost het?

 

Aan de slag

 

Help!

Heb je een smartwatch met eSIM (of embedded SIM)? Dan gebruik je met Telenet One Number je mobiele nummer van Telenet niet alleen op je smartphone, maar ook op je smartwatch. De ingebouwde simkaart van je smartwatch verbindt, dankzij de Telenet One Number-technologie, rechtstreeks met ons mobiele netwerk. Zo gebruik je de mobiele data, belminuten en sms’en van je abonnement ook eenvoudig op je smartwatch.

Momenteel ondersteunen we Apple Watches Cellular en Samsung Watches LTE. Kies je smartwatch voor alle informatie en details. 

Kies je smartwatch

Apple Watch Cellular

 

Samsung Watch LTE

Wat heb je nodig?

 • Apple Watch Cellular (gekocht in de Europese Unie). Goed om te weten: met Telenet Klantenprijs geniet je van mooie kortingen op een Apple Watch Series 6 Cellular of Apple Watch SE Cellular. In België biedt Apple geen oudere Cellular generaties aan. Kocht je in een land in de Europese Unie een ouder model Apple Watch Cellular? Dan kan je ook daarop gebruik maken van Telenet One Number.
 • Een iPhone 6s of nieuwer model, met de laatste iOS-versie (minstens iOS 14.1).
 • Een KLIK mobiel nummer van Telenet.

Bekijk alle compatibele Apple Watches Cellular

 • Apple Watch series 7 (A2476 & A2478)
 • Apple Watch series 6 (A2375 & A2376)
 • Apple Watch series SE (A2355 & A2356)
 • Apple Watch series 5 (A2156 & A2157)
 • Apple Watch series 4 (A2007 & A2008)
 • Apple Watch series 3 (A1889 & A1891)
 

Wat moet je nog weten?

 • Om sms'en te sturen via je Apple Watch, moet je iPhone ook aanstaan en verbonden zijn met wifi of 4G. Je iPhone in de buurt hebben, hoeft niet.
 • Om te bellen met je Apple Watch, moet je Watch verbonden zijn met 4G of wifi (zorg ervoor dat Bellen via wifi aanstaat op je iPhone). Bellen via 2G of 3G, kan niet.
 • Noodoproepen kan je wel doen via 3G of 4G.
 • Roaming met je Watch kan niet via 4G. Verbind je je Apple Watch via bluetooth met je iPhone, dan kan je via die verbinding wel roamen.

Wat heb je nodig?

 • Galaxy Watch4, Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Watch3 LTE of Samsung Galaxy Watch Active2 LTE (gekocht in de Europese Unie). Goed om te weten: met Telenet Klantenprijs geniet je van mooie kortingen op Samsung Watches. 
 • Een Samsung smartphone
 • Een KLIK mobiel nummer van Telenet.

Wat moet je nog weten?

 • Om sms’en te sturen met je Samsung Watch, moet je gekoppelde smartphone aan staan en verbonden zijn met wifi of 4G. Je smartphone in de buurt hebben, hoeft niet.
 • Om te bellen met je Samsung Watch, moet je Watch rechtstreeks verbonden zijn met 4G. Bellen via wifi kan niet.
 • Data roaming met je Samsung Watch kan via 3G en 4G. Bellen en sms’en in het buitenland via je Samsung Watch kan alleen als je Watch gekoppeld is aan je smartphone via bluetooth.
 • Om optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden koppel je je Samsung Watch best aan een Samsung smartphone. Schakel ook je Samsung Cloud in.

Heb je KLIK? Dan is Telenet One Number inbegrepen in je abonnement! Je gebruikt je KLIK-nummer(s) dus niet alleen in je smartphone, maar ook in je eSIM-smartwatch. Ander mobiel abonnement van Telenet? Dan kan je geen gebruik maken van Telenet One Number. 

Alle details in een lijstje
 • Je gebruikt hetzelfde mobiele nummer op je smartphone én smartwatch. Dat wil zeggen dat je smartwatch met eSIM niet meetelt als een simkaart in je bundel. Heb je bijvoorbeeld KLIK met 5 inbegrepen simkaarten? Dan voorzie je tot 5 smartphones van een simkaart. Aan elk van die 5 smartphones kan je een eSIM-smartwatch koppelen. Zo kan je dus 5 smartphones én 5 eSIM-smartwatches in je KLIK hebben. Zonder dat je er extra voor betaalt.

 • Je kan per mobiel nummer 1 eSIM-smartwatch koppelen met Telenet One Number.
 • Het mobiele nummer dat je via Telenet One Number koppelt aan je smartwatch, moet deel uitmaken van je KLIK. Heb je nog een extra nummer, dan kan je dat niet gebruiken voor Telenet One Number.

 • Verbruik je mobiele data, belminuten of sms’en op je eSIM-smartwatch? Dan gaan die gewoon af van je bundel. Verbruik buiten bundel? Ook dat rekenen we op dezelfde manier alsof je zou verbruiken met je smartphone.
Kies je smartwatch

Apple Watch Cellular

 

Samsung Watch LTE

Heb je een Apple Watch Cellular (gekocht in de Europese Unie) én een KLIK met mobiel nummer? Dan kan je meteen aan de slag! Je hoeft bij Telenet Business zelf niets meer te activeren, Telenet One Number is inbegrepen in je KLIK.

Activatie

Je mobiele nummer koppel je (dankzij de Telenet One Number-technologie) gemakkelijk aan je Apple Watch via de Watch-app op je iPhone (6s of nieuwer met softwareversie iOS 14.1 of hoger). 


Activeer je Apple Watch Series 6

Activeer je Apple Watch SE

Deactivatie

Wil je je Apple Watch niet meer gekoppeld aan je mobiele nummer? Deactiveren doe je in 2 stappen. 

1. Verwijder je nummer in je Watch-app

Om je mobiele nummer te ontkoppelen van je smartwatch, verwijder je eerst je mobiele nummer in de Watch-app op je iPhone.

Deactiveer je Apple Watch Series 6

Deactiveer je Apple Watch SE

2. Deactiveer Telenet One Number in Mijn Telenet

Je nummer verwijderd in de Watch-app? Perfect! Deactiveer dan nu Telenet One Number in Mijn Telenet zodat je mobiele nummer volledig ontkoppeld is van je smartwatch.

 

 1. Kies Je diensten onder Administratie
 2. Klik op Opties aanpassen bij het mobiele nummer dat je wil ontkoppelen. 
 3. Bij je extra opties vind je Telenet One Number. Selecteer Opzeggen
 4. Bevestig je opzeg in de pop-up. 
 5. Klaar!
 

Opgelet! Wil je je smartwatch doorverkopen? Reset je smartwatch dan naar de fabrieksinstellingen en deactiveer nadien Telenet One Number via bovenstaande stappen. Deactiveer je Telenet One Number niet, dan kan de nieuwe eigenaar One Number niet activeren op de smartwatch!

Heb je een Samsung Galaxy Watch LTE én een KLIK met mobiel nummer? Dan kan je meteen aan de slag! Je hoeft bij Telenet Business zelf niets meer te activeren, Telenet One Number is inbegrepen in je KLIK.

Activatie

Je mobiele nummer koppel je (dankzij de Telenet One Number-technologie) gemakkelijk aan je Samsung Watch via de Watch-app op je Android-smartphone. 

Activeer je Samsung Galaxy Watch Active 2

Activeer je Samsung Gear S3

Deactivatie

Wil je je Samsung Galaxy Watch niet meer gekoppeld aan je mobiele nummer? Deactiveren doe je in 2 stappen. 

1. Verwijder je nummer in je Watch-app

Om je mobiele nummer te ontkoppelen van je smartwatch, verwijder je eerst je mobiele nummer in de Wear-app op je smartphone.

2. Deactiveer Telenet One Number in Mijn Telenet

Je nummer verwijderd in de Wear-app op je smartphone? Perfect! Deactiveer dan nu Telenet One Number in Mijn Telenet zodat je mobiele nummer volledig ontkoppeld is van je smartwatch.

 

 1. Kies Je diensten onder Administratie
 2. Klik op Opties aanpassen bij het mobiele nummer dat je wil ontkoppelen. 
 3. Bij je extra opties vind je Telenet One Number. Selecteer Opzeggen
 4. Bevestig je opzeg in de pop-up. 
 5. Klaar!
 

OpgeletWil je je smartwatch doorverkopen? Reset je smartwatch dan naar de fabrieksinstellingen en deactiveer nadien Telenet One Number via bovenstaande stappen. Deactiveer je Telenet One Number niet, dan kan de nieuwe eigenaar One Number niet activeren op de smartwatch!

{{lineValue}}

In de activatieflow op je iPhone, moet je aanmelden met de Telenet-login van de beheerder van je KLIK. 

 

Lees meer over je login met KLIK.

Problemen met de koppeling?

Hulp nodig bij de koppeling van je mobiele nummer? Loopt het daar toch ergens mis? Dan helpen we je graag verder.

Telefonisch op 0800 66 066 (optie 2 voor technische hulp).

Via Whatsapp

Via Facebook Messenger.

Koppeling gelukt, maar toch nog een vraag?

Koppelen gelukt en gebruik je zonder problemen je mobiel nummer op je smartwatch, maar heb je vragen of problemen? Overloop dan eerste deze checklist.
 
Voor Apple Watch:
 • Om berichten te sturen met je Apple Watch, moet je iPhone aanstaan en verbonden zijn met wifi of 4G. Je iPhone in de buurt hebben, hoeft niet. 
 • Bellen met je Apple Watch kan via 4G of wifi. Je kan niet bellen via 2G of 3G. 
 • Roaming kan niet met je Apple Watch. Je kan je Watch wel gebruiken om te bellen, sms'en,... in het buitenland als die verbonden is met je iPhone via bluetooth. 
Voor Samsung Watch:
 • Om sms'en te sturen met je smartwatch, moet je smartphone aanstaan en verbonden zijn met wifi of 4G. Je smartphone in de buurt hebben, hoeft niet.
 • Bellen met je Samsung Watch kan via 4G. Bellen via wifi kan niet.
 • Data roaming met je Samsung Watch kan via 3G of 4G. Bellen en sms'en in het buitenland met je Samsung Watch kan alleen als je Watch gekoppeld is aan je smartphone via bluetooth.

Niet het antwoord dat je zoekt? Dan kan je terecht bij Apple. Met de werking van je Apple Watch of iPhone zelf, kan Telenet je niet verder helpen. 

Problemen met activatie One Number op een tweedehands smartwatch?

Heb je een tweedehands smartwatch gekocht, maar lukt het niet om Telenet One Number te activeren op die smartwatch? Dan is de kans groot dat de vorige eigenaar Telenet One Number voor die smartwatch nog niet deactiveerde via Mijn Telenet. Contacteer dus even de vorige eigenaar en vraag hem/haar om dat alsnog te doen. Dat doet hij als volgt: 

 

 • Kies Je diensten onder Administratie.
 • Klik op Opties aanpassen bij het mobiele nummer dat je wil ontkoppelen.
 • Bij je extra opties vind je Telenet One Number. Selecteer Opzeggen.
 • Bevestig je opzeg in de pop-up.
 • Klaar!

Deactiveerde hij/zij Telenet One Number wel maar kan je Telenet One Number nog altijd niet activeren op de smartwatch? Contacteer ons dan via 0800 68 000, we gaan samen met je op zoek naar een oplossing.

 

Relevant voor u

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.

Contacteer ons!

Graag hulp of meer uitleg?

WhatsApp

WhatsApp

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp
 
Mail ons

Mail ons

Stel uw vraag via ons contactformulier

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een business partner

Kom langs