Extra informatie nodig?

Neem contact op met:

Hoofdkantoor
Telenet Group NV

Liersesteenweg 4
2800 Mechelen

Receptie: +32 15 333 000

Ons kantoor in Mechelen is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, fiets en met de wagen.

 

Met het openbaar vervoer:

Met de trein: vanuit station Mechelen-Nekkerspoel wandel je in zo'n 10 minuten naar Telenet. In het station neem je de uitgang 'centrum'. Langs het oude stationsgebouw loop je naar de waterkant. Je volgt rechts de straat langs het water (Frans Halsvest) tot aan het volgende kruispunt. Daar ga je rechts de Liersesteenweg op. Het Telenet hoofdgebouw ligt 100 meter verder.

Met de bus: nummers 550, 551 en 552. Er zijn 2 haltes: kant Telenet Liersesteenweg en overkant Telenet Liersesteenweg.

 

Met de wagen of met de fiets:

Telenet ligt vlakbij de E19 (Brussel-Antwerpen), afrit Mechelen-Noord, richting Mechelen centrum. Voorbij McDonalds, aan de 6de verkeerslichten (vanaf de afrit) naar links, richting Lier.


Let wel: de bezoekersparking bevindt zich onder dit gebouw maar is bereikbaar via de aanpalende Caputsteenstraat! (Gps-gebruikers: vul "Caputsteenstraat" in)

Voor vragen of opmerkingen over onze producten, kan je met ons contact opnemen via deze pagina.

Als Business-klant kan je met ons contact opnemen via deze pagina.

Voor vragen of opmerkingen over onze BASE producten, kan je met ons contact opnemen via deze pagina.

Voor vragen of opmerkingen over onze BASE Business producten, kan je met ons contact opnemen via deze pagina.

Bart Boone

Woordvoerder Nederlandstalige pers

Coralie Miserque

Woordvoerder Franstalige pers

De communicatiedienst is bereikbaar voor journalisten die meer informatie over Telenet wensen. Onze press phone en press mail zijn enkel bedoeld voor pers
Gelieve alle andere aanvragen aan het juiste departement te richten: 

Voor vragen of opmerkingen over sponsoring, kan je met ons contact opnemen via deze pagina.

Meer weten over het Telenet Leveranciersbeleid.  

Contacteer het Telenet Procurement Team.

Contacteer het Investor Relations Team.

Studenten die meer informatie wensen over Telenet of BASE raden we aan een kijkje te nemen in de volgende documenten en verslagen:

 

 

Studenten die voor een scriptie op zoek zijn naar gespecialiseerde informatie van een specifiek departement mogen hun uitgewerkte vragenlijst bezorgen aan press@telenetgroup.be. We krijgen wekelijks meerdere aanvragen binnen en proberen deze in de mate van het mogelijke te beantwoorden. Je specifieke vragen al zo duidelijk mogelijk oplijsten en omschrijven stelt ons in staat sneller de juiste collega’s aan te spreken om je verder te helpen.

 

Stage

Wil je stage lopen bij Telenet? Dat kan! Echter, uit ervaring weten we dat een stage van een tweetal weken te kort is om rendabel te zijn, zowel voor ons bedrijf als voor de student. Daarom verkiezen we enkel langdurige stages (vanaf 4 weken) te begeleiden, zodat elke stagiair echt de kans krijgt om mee te draaien in de dagelijkse realiteit. Bovendien moet de stage steeds kaderen (en verplicht zijn) in een officieel studieprogramma.

 

Je kandidatuur indienen voor een stage kan door je CV en motivatiebrief te sturen naar internships@telenetgroup.be, steeds met vermelding van de stageperiode en de afdeling waar je stage wenst te lopen.