Die gele knipoog is tof, hé? Werken bij ons ook!

Zo krijgen onze collega's het voor mekaar

Werken in een organisatie waar er van alles beweegt? Waar het enthousiasme groot is, en de goesting ook? Wat dat precies betekent, ontdek je hier. Onze collega’s doen het uit de doeken in de video’s, en vertellen erover in de artikels. Maak je klaar voor een cocktail van klantwensen, technologie, thuiswerkmogelijkheden en welzijnsinitiatieven. Veel lees- en kijkplezier!

Binnengluren bij Telenet

We zouden hier van naaldje tot draadje kunnen uitleggen waarom het bij ons plezant werken is. Maar dat duuuuurt zo lang. Werp dus gewoon een blik op de foto’s en filmpjes, om te zien hoe het er bij Telenet zoal aan toegaat. 

Een warm welkom 

Net een krabbel onder je Telenet-contract gezet? We halen alles uit de kast om jou een warm welkom te geven, met een speciale app, een persoonlijke mentor, welcome!-sessies en nog veel meer. 

Werk en privé in balans

Van thuiswerkmogelijkheden en betrokken leidinggevenden tot wellbeing-initiatieven: bij Telenet willen we niet alleen het leven van onze klanten makkelijker maken, maar ook over jouw welzijn waken. 

Inspelen op verandering

Klantenwensen veranderen snel, en ook de technologietrein dendert aan een rotvaart voort. We spelen hier optimaal op in door te werken in kleine teams met veel autonomie. 

Jezelf ontplooien? Komt voor mekaar

Groei staat bij ons centraal, en kan in alle richtingen verlopen. Specialiseren, of een heel andere weg inslaan? Een team leiden, of net pauze pakken? Wat je doel ook is: je krijgt er ruimte voor.   

Veel welverdiende voordelen

Groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques/een dagvergoeding, een mobiliteitsbudget, kortingen op Telenet-producten, … We leggen je graag in de watten met personaliseerbare voordelen. 

Lokale en stabiele werkgever

Je moet de nodige flexibiliteit aan de dag leggen om bij Telenet het hoofd koel te houden, want er durft bij ons weleens wat te ‘bougeren’. Maar tegelijk zijn we een bijzonder stabiele, lokale werkgever.

Binnenkijken bij Telenet

Die gele knipoog is tof, hé? Je toekomstige team ook! We zouden hier alle redenen kunnen opsommen, maar dat duuuuurt zo lang. Werp dus gewoon een blik op de foto’s en achter de schermen, om te zien hoe we scoren met een topsfeer.

Ben jij ook benieuwd naar ons kantoor?

Gezocht: collega’s die ’t voor mekaar krijgen

Zin om mee dingen te doen bewegen?