Jobs in hr bij Telenet

Welkom bij Telenet!

We doopten ons hr-team niet zomaar om tot ‘People Tribe’. Bij Telenet focussen we op de mensen achter de medewerkers. We zorgen dat ze zichzelf kunnen zijn, in een open cultuur en een warm nest. En hoewel die ongedwongen sfeer nu eenmaal hoort bij Telenet, kijken we naar jou om onze medewerkers te laten groeien, om de inclusieve werkomgeving te blijven waar we zo trots op zijn, en om de Telenet-strategie te laten doorsijpelen tot in de kleinste coffee corner – of tot in het thuiskantoor natuurlijk.

People Tribe

Wanneer we het over onze People Tribe hebben, dan schuilt daar effectief een hele ‘stam’ achter. We zijn georganiseerd in People Relations-teams per domein, met daarrond een cirkel van Centers of Excellence. Die CoE’s werken – op basis van de businessnoden – strategische kaders uit. Dit lijkt misschien complex als je het leest, maar niet als je er eenmaal deel van uitmaakt. Bovendien betekent die structuur niet dat je altijd binnen de lijntjes moet kleuren ... Wat sowieso wél cruciaal is: op het juiste moment de juiste medewerkers met de juiste skills inzetten om onze doelen te halen.

Employee Services

De rechterhand van de People Tribe? Dat zijn onze Employee Services. Binnen dit departement hokken Payroll Officers, hr analysts en hr administrators gezellig samen – kortom: de toppers die ervoor zorgen dat Telenetters hun welverdiende vakantie kunnen nemen, dat hun loon op tijd de weg naar hun rekening vindt, en ga zo maar door. Verder waakt Employee Services erover dat we met de juiste hr-systemen werken, en dat we onszelf voortdurend verbeteren op het vlak van tools. Daarom zijn we ook niet vies van data-analyses. Meten is weten, ook in hr!  

Klaar om aan de slag te gaan bij Telenet?

We halen alles uit de kast om jou te verwelkomen. Maar ook na je onboarding blijven we erover waken dat je je goed voelt bij ons, met thuiswerkopties, wellbeing-initiatieven, veel autonomie, en ga zo maar door. 

Dit hebben we jou te bieden
  • Een innovatieve werkomgeving met heel wat ondersteunende diensten
  • De ruimte om eigen ideeën de kans te geven om te groeien
  • Een interne cultuur die mensen centraal zet, met oog voor een goeie werk-privébalans
Daarom ben jij een match voor ons
  • Verantwoordelijkheid nemen in je werk en binnen je team: dat vind je evident
  • Samenwerken motiveert je om het beste van jezelf te geven
  • Om mensen te connecteren ga je elke dag tot het uiterste
Om even bij stil te staan
  • Je voelt je als een vis in het water in een agile omgeving
  • Je kunt om met de snelle veranderingen in je vakgebied
  • Blijven leren is essentieel tijdens je traject

Een storm houdt ons niet tegen om ‘good times’ te beleven met ons team.

Emma & Liesbeth

Interessant voor jou

Business Partner

Bij Telenet omarmen we verandering. Als Business Partner volg je de people-gerelateerde vragen en problemen op, geef je advies en reik je oplossingen en info aan. Leidinggevenden hebben aan jou een echte partner.  

People Partner Strategic Workforce

De juiste mensen met de juiste skills op het juiste moment inzetten: jij zorgt dat het plaatje klopt, zodat we onze doelen vlot realiseren. En dat doe je op een slimme manier, door onder meer vaardigheden te analyseren met behulp van data.

Trainer

Als Trainer werk je zowel met teams als individuen aan hun ontplooiing. Je weet hoe mensen leren en hoe je hun leergierigheid het beste aanwakkert tijdens de trainingen en workshops die je ontwerpt. Verder bied je de omkadering en ondersteuning die de Telenetters nodig hebben om te groeien.

Solliciteren bij Telenet? Komt voor mekaar!

Stap 1

Je reageert op een vacature door je cv en motivatiebrief in te sturen.

Stap 2

Tijd voor een babbel met de hiring manager en een recruiter. De job, het team, onze verwachtingen en de jouwe: alles komt aan bod. 

Stap 3

Eventueel plannen we nog een tweede gesprek in met de hiring manager om absoluut zeker te zijn dat de neuzen in dezelfde richting staan. 

Stap 4

Je zit samen met de hr director, eventueel om een case uit te werken. Pak een van onze een hr-uitdagingen aan en presenteer je oplossing. 

Stap 5

We doen je een voorstel en rollen de rode (of liever: de gele) loper voor je uit.

Gezocht

Gezocht

Collega’s die ’t voor mekaar krijgen

Zin om mee dingen te doen bewegen?
Heb je nog vragen?

Onze recruiter Emma helpt je graag verder!