Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

INSPIREREND ENTERTAINMENT

 
 
 
 

Entertainment is de belangrijkste reden waarom mensen gebruik maken van connectiviteit. Niets schept een sterkere band dan emoties samen beleven. Daarom bieden wij onze klanten een sterke entertainmentervaring aan. Wij stellen internationale content van topkwaliteit beschikbaar, maar wij investeren ook in lokale mediaproducties. En wij creëren nieuwe, innovatieve entertainmentbelevingen.

Immersive entertainment at
The Park

In mei 2018 lanceerden wij ‘The Park’: een eventlocatie waar bezoekers worden ondergedompeld in ‘virtual reality’ ervaringen. In teams van 5 personen kan jong en oud zich laten onderdompelen in een adembenemende wereld vol verrassingen: met een VR-bril en een rugzak met sensoren wandel je een levensecht decor binnen waarin jouw team de hoofdrol speelt.

 
 

Lokale contentcreatie

In mei 2016 lanceerden wij ‘Chaussée d’Amour’, onze eerste eigen televisieproductie en twee jaar later brachten wij ‘De Dag’ uit op onze televisiekanalen Play en Play More. Wij ontwikkelen eigen, lokale content producties en geven het lokale media-ecosysteem een boost door jaarlijks te investeren in de productie van topfictie in Vlaanderen, met de steun van het VAF/Mediafonds.    

 
 
Play logo

Play, Play More & Play Sports

Play and Play More combine local content with an extensive collection of international films and series. We are also the proud Home of HBO in Belgium.

 

Play Sports takes enjoying sports to the next level with its wide variety of sports and unique viewing experience via our app.

 
 
De Vijver Media

Eigenaar van De Vijver Media

We zijn 100% eigenaar van De Vijver Media en dat geeft ons toegang tot het creatieve brein van het productiehuis Woestijnvis. We werken ook samen met de zenders VIER en VIJF en dat laat ons toe te experimenteren met de convergentie tussen internet en tv.