Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Inspirerend entertainment

 
 
 
 

Entertainment is de belangrijkste reden waarom mensen gebruik maken van connectiviteit. Niets schept een sterkere band dan emoties samen beleven. Daarom bieden wij onze klanten een sterke entertainmentervaring aan. Wij stellen internationale content van topkwaliteit beschikbaar, maar wij investeren ook in lokale mediaproducties. En wij creëren nieuwe, innovatieve entertainmentbelevingen.

Virtual Reality ervaringen in
The Park

In mei 2018 lanceerden wij ‘The Park’: een eventlocatie waar bezoekers worden ondergedompeld in ‘virtual reality’ ervaringen. In teams van 5 personen kan jong en oud zich laten onderdompelen in een adembenemende wereld vol verrassingen: met een VR-bril en een rugzak met sensoren wandel je een levensecht decor binnen waarin jouw team de hoofdrol speelt.

 
 

Lokale contentcreatie

Wij ontwikkelen eigen, lokale content producties en geven het lokale media-ecosysteem een boost door jaarlijks te investeren in de productie van topfictie in Vlaanderen, met de steun van het VAF/Mediafonds.  

In April 2021 breidden wij onze investeringen in het Vlaamse medialandschap verder uit met een participatie van 49% in Caviar Group, een international content studio die actief is in het produceren van tv-content, fictie en reclamecampagnes.

 
 

Streamz & Play Sports

Streamz, onze joint venture met DPG Media, combineert lokale content met een uitgebreide collectie internationale films en series. Streamz is ook het 'Home of HBO' in België.
 
Play Sports tilt het sportplezier naar een hoger niveau met een grote verscheidenheid aan nationale en internationale sportcompetities en een unieke kijkervaring via onze app.

 
 

Eigenaar van De Vijver Media

We zijn 100% eigenaar van De Vijver Media en dat geeft ons toegang tot het creatieve brein van het productiehuis Woestijnvis. We werken ook samen met de zenders Play 4, Play 5, Play 6, Play 7 en Play Sports Open en dat laat ons toe te experimenteren met de convergentie tussen internet en tv.