Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Ons DNA

 
 
 
 

Samen met onze medewerkers willen wij onze klanten de beste digitale ervaring bieden en bijdragen aan een digitale samenleving die ons voortstuwt en ons helpt om steeds voorop te blijven. Onze pioniersgeest, ons klantgericht denken en onze passie zijn de drijvende krachten achter deze ambitie.

Een geboren
pionier

Gedurende de laatste 25 jaar hebben wij het begrip ‘klantgerichte innovatie’ een nieuwe betekenis gegeven in de Belgische telecommarkt. Soms als uitdager, soms als game changer. Als pionier in media en telecommunicatie verbinden we ons ertoe om te blijven investeren in innovatie, en de manier waarop wij werken en leven voortdurend te verbeteren.

 
 

Klanten
eerst

Het is onze ambitie om een langdurige relatie aan te gaan met onze klanten. Dat doen we door steeds opnieuw te investeren in best-in-class, klantvriendelijke producten en diensten; door een transparant prijsbeleid te voeren en door steeds te gaan voor de ideale beleving die onze klanten tevreden houdt. 

 
 

Onze
medewerkers

Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter onze organisatie. Als werkgever wil Telenet een geëngageerde partner zijn die sterke werkprestaties en persoonlijke groei aanmoedigt in een steeds veranderende omgeving.