Webmail

Promo’s voor ondernemers

Bekijk de promoties & kortingen op maat van jouw zaak.

Heb je geen zaak?
Bekijk de promo's voor particulieren

De nieuwste promoties in je mailbox?

Overzicht huidige promo's

Nu 3 maanden gratis

Nu 3 maanden gratis

Internet zonder zorgen dankzij slimme wifi-pods

Haal nu nog meer uit ons gigasnel internet met onze slimme wifi-pods die zorgen voor sterke wifi, daar waar je het nodig hebt. Probeer nu 3 maanden gratis. 

Speciaal voor Telenet-klanten

Speciaal voor Telenet-klanten

Stockverkoop!

MEGA kortingen op een HOOP toestellen.

Speciaal voor Telenet-klanten

Speciaal voor Telenet-klanten

Ontdek de nieuwe Samsung Galaxy Z Flip6 en Fold6

Tot €247* korting!

Gratis Comfort-installatie op Business Fibernet en KLIK

Geniet nu van gratis installatie t.w.v. € 70,25 en activatie

t.w.v. € 41,32.

Gratis Comfort-installatie op Business Fibernet en KLIK

Geniet nu van gratis installatie t.w.v. € 70,25 en activatie

t.w.v. € 41,32.

Kotbazen promo

Kotbazen promo

Supersnel internet op kot, met permanent € 12 korting per maand

Als kotbaas geniet je een vaste korting van € 12 op Business Fibernet, en dat voor al je studentenkoten.

Student en op zoek naar ons kotaanbod? Klik hier

Korting aan zee

Korting aan zee

Genieten van de beste kijk-en surfervaring aan zee? ​

Geniet als zaakvoerder van 50% korting in je 2de verblijf! 

Speciaal voor Telenet-klanten

Speciaal voor Telenet-klanten

Smartphones, tablets, tv's, laptops, chromecast en meer met exclusieve kortingen. Het hele jaar door!

Speciaal voor Telenet-klanten

Speciaal voor Telenet-klanten

Smartphones, tablets, tv's, laptops, chromecast en meer met exclusieve kortingen. Het hele jaar door!

Nu 1 maand gratis

Nu 1 maand gratis

1 maand gratis Phone2Go: een vaste lijn, gewoon op je smartphone

Profiteer nu van 1 maand gratis Phone2Go bij KLIK t.w.v. € 11,07.

Nu 1 jaar gratis

Nu 1 jaar gratis

1 jaar gratis domeinnaam bij MS365

Een professionele mailbox en alle digitale tools van Microsoft 365 nu gecombieerd met je eigen gratis domeinnaam gedurende 1 jaar. 

Geniet al van een snelle internet verbinding voor je zaak voor € 36,23/maand

Kies voor Business Fibernet S en profiteer van snel internet voor je zaak al vanaf € 36,23/maand. Nu ook met gratis Comfort-installatie t.w.v. € 70,25 en activatie t.w.v. € 41,32.

Geniet al van een snelle internet verbinding voor je zaak voor € 36,23/maand

Kies voor Business Fibernet S en profiteer van snel internet voor je zaak al vanaf € 36,23/maand. Nu ook met gratis Comfort-installatie t.w.v. € 70,25 en activatie t.w.v. € 41,32.

Altijd het laagste energietarief met June Switch

Nu 1 jaar gratis voor Telenet-klanten.

Wil jij als eerste de nieuwste Telenet Business-promo's ontvangen?

Ondernemers genieten bij Telenet het hele jaar door van straffe promoties & kortingen.
Schrijf je in én blijf als eerste op de hoogte! 

Je persoonlijke informatie 

Alle veldjes met een * zijn verplicht.

Door hierboven op “Schrijf je in” te klikken, geef je de toestemming aan Telenet Business om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien. Het verwerken van uw persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met het Telenet Privacybeleid.

Voorwaarden en andere belangrijke info

De algemene voorwaarden Telenet Business (voor producten en diensten bestemd voor zelfstandigen en kleine bedrijven) zijn van toepassing.  

Alle prijzen zijn weergegeven in euro (exclusief btw), inclusief Recupel en exclusief eventuele activerings- en/of installatiekosten.

Het overzicht van alle prijzen (m.i.v. activerings- en installatiekosten) raadpleeg je hier.
 
Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties voor Telenet internet.

De verbintenissen van Telenet zijn inspanningsverbintenissen, geen resultaatsverbintenissen.

 

Lees zeker ook de eventuele toepasselijke bijzondere voorwaarden aandachtig. Buiten de zaken die hieronder worden toegelicht, kunnen ze andere belangrijke informatie over en beperkingen op het gebruik van de dienst vermelden.

 

(Business) fibernet: Telenet biedt fiber tot de node aan - lokaal distributienetwerk in kabel.

 

*Speedboost 1G Business / vaste internetsnelheid: De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een pc of laptop op de modem met een netwerkkabel. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). De afstand van de aansluiting tot de node heeft echter geen invloed op de werkelijke internetsnelheid die je kan behalen. Meer info

Telenet-netwerkbeheer is van toepassing.  Meer info


Mobiele internetsnelheid: De vermelde mobiele download- en uploadsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden. De werkelijke snelheid wordt beïnvloed door verkeer op het netwerk en andere technische factoren. Meer info
 

5G: Om te kunnen genieten van 5G, moet je een 5G-smartphone hebben en moet je je in een regio bevinden waar 5G wordt aangeboden. Meer info
 

Speedboost 1G* Business: Optie kan enkel afgenomen worden bij Business Fibernet (als standalone dienst of als onderdeel van KLIK Buro of KLIK) en vereist dat de klant over een modem Mercury HGW CH7465LG of eMTA CV7160E beschikt. De optie wordt onmiddellijk na intekening geactiveerd (op voorwaarde dat Business Fibernet reeds geactiveerd werd).
 

Safespot Pro: Optie kan enkel afgenomen worden bij Business Fibernet (als standalone dienst of als onderdeel van KLIK buro of KLIK), bij Business Fibernet S (als standalone dienst of als onderdeel bij KLIK buro S of KLIK S) en vereist dat de klant over een modem CH6643E, Mercury HGW CH7465LG, Mercury HGW CH8568LG of CV8560E beschikt. Safespot Pro wordt onmiddellijk na intekening geactiveerd (Business Fibernet 150, Business Fibernet 300, Business Fibernet of Business Fibernet S).
 

Onbeperkt (bellen/sms’en/mobiele data) in België en EU Zone: Op voorwaarde van een normaal gebruik zoals vermeld in de algemene voorwaarden. De klant dient tevens rekening te houden met de verbruiksgrenzen vermeld in de bijzondere voorwaarden van toepassing op de betrokken dienst; indien deze grenzen worden overschreden, wordt de dienst tot het einde van de facturatieperiode gepauzeerd (bellen en sms’en) of kan de klant enkel verder gebruik maken van de dienst aan verminderde snelheid (surfen in België) of tegen bijkomende betaling (surfen in de andere landen van de EU-Zone).


24/7 technische ondersteuning: Wij zijn 24/7 bereikbaar voor technisch advies. Een herstelling nodig voor je businessproducten? Bel je ons op werkdagen vóór 15u00 en op zaterdag vóór 12u00, dan komen we dezelfde dag nog bij je langs. Als het kan, herstellen we dezelfde dag nog.

Internet Back-up: Indien je van de dienst Internet Back-up wil genieten, moet je Telenet eerst vragen de dienst te activeren. Telenet zal de activering evenwel enkel kunnen uitvoeren op voorwaarde dat er voldoende mobiele dekking op de locatie is. In sommige gevallen zal Telenet eerst de modem van de klant moeten vervangen. Na de succesvolle installatie van Internet Back-up wordt er éénmalig een activeringskost van €50 aangerekend.

 

Telenet klantenprijs: Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben, op voorwaarde dat ze één of meer van volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna: ‘Telenet-Diensten’). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten. Bij aankoop van een toestel, via de Telenet-webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet-winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting. De klant kan zijn Telenet-diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden. Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maanden in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.