Webmail

Digitale TV en internet in je tweede verblijf?

Nu permanente kortingen in je 2de verblijf!

Kies uit 3 formules

Business Fibernet S + DTV

Snel internet + Digitale TV
Internet

Downloadsnelheid: 150 Mbps
Uploadsnelheid: 15 Mbps
Volume: 200 GB

Digitale TV

KLIK buro S

Supersnel internet + Digitale TV + vaste telefonie
Internet

Downloadsnelheid: 150 Mbps
Uploadsnelheid: 15 Mbps
Volume: 200 GB

Digitale TV
Telefonie

Onbeperkt bellen met vaste lijn naar alle vaste Belgische nummers.

Business Fibernet + DTV

Supersnel internet + Digitale TV
Internet

Downloadsnelheid: 500 Mbps

Uploadsnelheid: 30 Mbps

Onbeperkt datavolume

Digitale TV

Alle prijzen exclusief BTW.

Samen maken we je tweede verblijf klaar voor morgen!

Binnenkort genieten van de beste kijk-en surfervaring aan zee? ​
Contacteer ons en onze experts helpen jou graag verder met de promotie.​

Wanneer geniet je van deze promotie?

 • Je hebt al Telenet Business in jouw zaak (niet gelegen in een kustgemeente): Fibernet, KLIK BURO of KLIK
 • Je hebt een tweede verblijf in een van de kustgemeentes hieronder

 

Kustgemeentes waar je kan genieten van deze promo:

 • De Panne-Adinkerke (8660)
 • Koksijde-Oostduinkerke (8670)
 • Nieuwpoort (8620)
 • Middelkerke (8430)
 •  Wilskerke (8431)
 • Westende-Lombardsijde (8434)
 • Oostende (8400)
 • Bredene (8450)
 • De Haan-Wenduine (8420)
 • Vlissegem (8421)
 • Blankenberge (8370)
 • Zeebrugge-Dudzele (8380)
 • Knokke-Heist (8300)
 • Heist-aan-zee (8301)
 • Slijpe (8433)
 • Leffinge (8432)

Toe aan een nieuwe TV, voor aan zee?

Dankzij de Telenet klantenprijs profiteer je als Telenet Business-klant het hele jaar door van mooie kortingen op allerlei toestellen. Zeker de moeite waard.

Promotie tweede verblijf aan zee:
De klant krijgt een korting op de maandelijkse abonnementsprijs van Business Fibernet S + digitale TV , Business Fibernet + digitale TV of KLIK BURO S ("Telenet Business-dienst voor het Tweede Adres") geïnstalleerd op een adres gelegen in één van de Belgische kustgemeenten (uitsluitend postcodes 8660, 8670, 8620, 8430, 8431, 8434, 8400, 8450, 8420, 8421, 8370, 8380, 8300, 8301, 8433 en 8432) ("Aan Zee") op voorwaarde dat de klant (op hetzelfde klantnummer) ook een Fibernet, KLIK BURO of KLIK abonnement ("Telenet Business-dienst op het Eerste Adres") afneemt op een adres dat niet Aan Zee gelegen is. De korting vervalt automatisch van zodra de klant de Telenet Business-dienst op het Eerste Adres niet langer afneemt of één van de andere voorwaarden niet langer vervuld is. De korting wordt slechts één maal per klant toegekend (ook al neemt de klant op meerdere adressen Aan Zee een Telenet Business-dienst voor het Tweede Adres af). De korting wordt enkel toegekend op uitdrukkelijk verzoek van de klant. De klant kan de korting niet aanvragen bij online bestelling van de Telenet Business-dienst voor het Tweede Adres. Niet cumuleerbaar met andere kortingen, acties en promoties. Aanbiedingen en vermelde prijzen zijn excl. btw en geldig onder voorbehoud van materiële fouten, vergissingen en/of wijzigingen.

 

Snel surfen: Business Fibernet S internetverbinding internetverbinding (150 Mbps download-, 15 Mbps uploadsnelheid) met inbegrepen downloadvolume van 200 GB.

 

Supersnel surfen: Business Fibernet internetverbinding (300 Mbps download-, 30 Mbps uploadsnelheid) met onbeperkt downloadvolume.

 

Digitale TV op al jouw schermen: Het aantal schermen waarop men tegelijkertijd digitale TV kan kijken, is beperkt. Voor meer informatie, raadpleeg de klantenservice.

 

Vaste lijn (telefonie): Onbeperkt bellen naar vaste nummers. 2.000 belminuten naar Europese nummers of mobiele nummers.

 

Op voorwaarde van een normaal persoonlijk gebruik zoals bepaald in de Voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod vaste en/of mobiele telefonie en/of mobiele data.

 

Telenet-klantenprijs: Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet Business hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, digitale TV, vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de "Telenet Business-Diensten"). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten. Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting. De klant kan zijn Telenet Business-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet Business-Diensten opzegt of de specifieke Telenet Business-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden. Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.