Webmail

Hoe kies je het juiste abonnement voor je zaak?

Als ondernemer heb je al genoeg aan je hoofd. Dus over een gsm-abonnement wil je eigenlijk liefst niet nadenken. Toch is het slim om er eens bij stil te staan. Want om vlot te kunnen werken, speelt mobiele telefonie een grote rol. Maar er zijn zoveel providers, prijzen en snelheden... Zie jij door het bos de bomen niet meer?

We verklappen je 5 elementen die andere ondernemers gebruiken om hun mobiel plan te kiezen! Wist je bijvoorbeeld dat voor veel ondernemers een hoge downloadsnelheid prioriteit numero uno is bij hun gsm-abonnement?


Ontdek snel waarom dat zo belangrijk is!

Door hierboven op “download nu” te klikken, geef je de toestemming aan Telenet Business om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien. Gedurende een 3-tal maanden sturen we je nog meer tips & tricks rond efficiënter werken met connectiviteit. Je kan op eender welk moment uitschrijven via de link onderaan elke email. Het verwerken van uw persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met het Telenet Privacybeleid.

Nog meer inspiratie

Artikel

Deze apps verbruiken het meeste mobiele data
Welke apps gebruiken het meeste data en welke apps het minst? En hoe hou je dat verbruik onder controle? We geven je enkele handige tips mee!

Artikel

Je smartphone werkt traag? Check onze tips.
Is je telefoon traag? Duurt het lang voor er iets geladen is? Dan kijk je best eens naar je instellingen, je softwaresysteem en het aantal apps op je gsm.

Artikel

Internet in het buitenland? Zo vermijd je (te hoge) kosten
Alleen of met collega’s naar het buitenland? Bel, surf, stream en sms zonder zorgen met deze tips om roamingkosten te voorkomen of beperken. Goede reis!

Artikel

Wegwijzer mobiel abonnement
In deze wegwijzer vertellen we je 5 dingen waarop je moet letten bij het kiezen van het juiste gsm-abonnement voor jouw zaak.