Digitaal samenwerken in de cloud als team

Hybride werken: het beste van 2 werelden

De combinatie van werken op kantoor en thuis valt voor veel bedrijven niet meer weg te denken. Het hybride werken creëerde niet alleen een beter evenwicht tussen werk en privé, het kwam ook de productiviteit ten goede. Op kantoor werken ze samen met collega's en klanten, thuis of op verplaatsing werken ze via digitale tools en voeren ze ongestoord taken uit die veel focus vragen.

Altijd verbonden, op kantoor, onderweg én thuis

Ondersteun en stimuleer je mensen in het hybride werken. Door te zorgen dat ze om het even waar en op verschillende manieren productief kunnen zijn. Zorg dat iedereen overal mobiel bereikbaar is, dat ze comfortabel online zijn en dat ze op afstand kunnen werken, zonder de afstand te voelen.

Kies hoe je digitaal wil samenwerken:

Totaaloplossing in samenwerken en communiceren.

  • Geniet van een eengemaakte digitale werkplek
  • Communiceren en samenwerken zowel binnen als buiten je bedrijf

Microsoft Teams uitbreiden met telefonie.

  • Bellen en gebeld worden met Microsoft Teams
  • All voordelen van een telefooncentrale plus digitaal samenwerken in Microsoft Teams

Office en samenwerken in de cloud met Microsoft.

  • Excel, Word, PowerPoint
  • Office-bestanden maken en delen
  • E-mail in de cloud tot 50 GB
  • Inclusief Teams-samenwerking

Niet zeker welke samenwerktool je nodig hebt? 

Elk bedrijf streeft naar succes. Bij Telenet Business zien we het als onze taak om jou daarin te ondersteunen. Daarom staan onze experts altijd voor je klaar. Ze luisteren naar je specifieke noden en gidsen je naar de ideale samenwerktools voor jouw bedrijfstoepassing.

Hybride werken vereist een capabel netwerk

Digitaal samenwerken en communiceren legt een bijkomende druk op het bedrijfsnetwerk. Videobellen in het bijzonder vergt extra bandbreedte én stabiliteit van de internetverbinding. Stem de keuze van je internetlijn daarom af op je eisen voor hybride werken.

Benut jouw bedrijf alle mogelijkheden van Microsoft Teams?

Gratis e-book

Inspiratie

Hoe maak je van digitale transformatie een succes?
Bedrijven zetten technologie in voor strategische en organisatorische verandering. Hoe doe je dit succesvol? Je vindt de onmisbare elementen in deze minigids.
Telecom en IT vormen de spil in productiebedrijf Typhoon
Ontdek hoe Typhoons productieprocessen transformeren dankzij de IT- en telecomdiensten van Telenet Business en Just Connect.
UC&C brengt alle communicatietools samen
De klant van vandaag is veeleisend en wil op elk moment van de dag contact kunnen opnemen.
Vijf misvattingen over outsourcing als kmo
Hoe krijg je als kmo toegang tot het juiste IT-talent? Eén woord: outsourcing. We ontkrachten de vijf grootste misvattingen
Losgeld betalen na een cyberaanval: ja of nee?
Cybercriminaliteit is aan een stevige opmars bezig, mede doordat bedrijven steeds meer losgeld betalen bij een cyberaanval. Maar dat is zeker geen goed idee.
Wat is een Security Operations Center (SOC) en hoe werkt het?
Mark Van Tiggel, Director Security, legt uit hoe Telenet zijn eigen Security Operations Center (SOC) inzet om zowel interne systemen als klantenapplicaties te beschermen.