Voor brandveiligheid ga je best met experts in zee

Branddetectie, verlies geen seconde

Is de brandveiligheid in je bedrijf conform de wetgeving, ben je op de hoogte van de recentste technische voorschriften?

Ontwar het technisch kluwen
Gecertificeerd
Geïntegreerde aanpak

Ontwar het technisch kluwen

Brandveiligheid conform de wetgeving? Makkelijk als je de regels kent. Gelukkig is Telenet Business expert in brandveiligheid. Wij raken wijs uit het kluwen van snel veranderende technische voorschriften en kennen dus alle mogelijkheden.

Gecertificeerd

Wij zijn BOSEC- en ISO-gecertificeerd, kwaliteitsgaranties voor onze klanten en een must voor verzekeraars.

Geïntegreerde aanpak

Camerabewaking evolueert razendsnel. Ook camera's kan je inschakelen om brand nog sneller te detecteren, bijvoorbeeld in combinatie met rookdetectoren. Bij Telenet Business doen we graag alle mogelijkheden uit de doeken voor een integraal brandveiligheidsbeleid.

Interesse in branddetectie?

Ben je al klant? Bel dan 03 355 40 80.

Branddetectie op basis van video-analyse

AVIOTEC is een nieuwe oplossing voor betrouwbare en vroegtijdige branddetectie in uitdagende omgevingen. Het systeem is gebaseerd op technologie die wordt toegepast in camera's met Intelligent Video Analysis (IVA) en kan bestaande branddetectiesystemen aanvullen.

De unieke eigenschappen van intelligente video-analyse (IVA):

 

 • Detectie bij de bron
  • Door intelligente algoritmes in de camera’s kan Aviotec vlammen en rook al bij het ontstaan detecteren. Een ‘standaard’ rookmelder geeft pas een alarm op het moment dat de rook of hitte de melder heeft bereikt. Vaak is de brand dan al in zo’n vergevorderd stadium, dat het niet meer mogelijk is om deze makkelijk en snel onder controle te krijgen.
 • Toepassingsgebieden
  • Overal waar het plaatsen van rookmelders bemoeilijkt wordt of daar waar een snellere reactietijd gewenst is, kan Aviotec een voordeel opleveren: gebouwen met hoge plafonds of extreem grote hallen, stoffige ruimtes, magazijnen…
 • Snelle reactietijd
  • Met Aviotec wordt er binnen enkele seconden al een alarm gegenereerd, waardoor u veel sneller doeltreffende maatregelen kan nemen.
 • Gecertificeerd
  • Aviotec is goedgekeurd voor visuele monitoring van brand door VdS Damage Prevention GmbH.

Waarom kiezen zij voor Safety & Security oplossingen?

"Als je een branddetector in een geklasseerde ruimte installeert, moet jij je aan het gebouw aanpassen."
Olivier Sermeus

Algemeen directeur

Cercle Royal Gaulois

"’De interface van de inbraakbeveiliging is zeer gebruiksvriendelijk. We maken via de smartphone contact met de centrale en weten wat er aan de hand is voor we in de wagen springen"
Luc Lisen

Infrastructure Manager

A&C Systems

"Ons volledig badminton centrum runt zonder personeel. Onze partner zorgde voor koppeling met reservatiesysteem, toegangscontrole, brandbeveiliging, camerabewaking en de helpdesk die inspringt als er s'avonds problemen zijn."
Rik Moens

Distri Sport International

Breid je Safety & Security oplossingen verder uit

De juiste camera's op de juiste plaats geven u een perfect beeld
 • Technische kennis en intelligente monitoring
 • Detectie van processen
 • Razendsnelle technische evolutie
Surveillance van bedrijfsterreinen en openbare plaatsen.
 • Flexibel inzetbare, draadloze camera's via wifi of 4G
 • Camera's herkennen situaties en reageren automatisch
 • Ideaal voor steden en gemeenten

Een beveiligde omgeving kan met behulp van slimme beveiligingstechnologieën problemen oplossen voor ze zich voordoen. Onze experts bespreken met je jouw noden. Na analyse van jouw behoeften integreren we verschillend technologieën voor de beveiliging van jouw bedrijf. Dankzij geïntegreerde beveiligings- en bewakingsoplossingen blijft jouw bedrijf operationeel. Bel onze experts op 03 355 12 34.

Inspiratie

Hoe maak je van digitale transformatie een succes?
Bedrijven zetten technologie in voor strategische en organisatorische verandering. Hoe doe je dit succesvol? Je vindt de onmisbare elementen in deze minigids.
Telecom en IT vormen de spil in productiebedrijf Typhoon
Ontdek hoe Typhoons productieprocessen transformeren dankzij de IT- en telecomdiensten van Telenet Business en Just Connect.
UC&C brengt alle communicatietools samen
De klant van vandaag is veeleisend en wil op elk moment van de dag contact kunnen opnemen.
Vijf misvattingen over outsourcing als kmo
Hoe krijg je als kmo toegang tot het juiste IT-talent? Eén woord: outsourcing. We ontkrachten de vijf grootste misvattingen
Wat is een Security Operations Center (SOC) en hoe werkt het?
Mark Van Tiggel, Director Security, legt uit hoe Telenet zijn eigen Security Operations Center (SOC) inzet om zowel interne systemen als klantenapplicaties te beschermen.
Losgeld betalen na een cyberaanval: ja of nee?
Cybercriminaliteit is aan een stevige opmars bezig, mede doordat bedrijven steeds meer losgeld betalen bij een cyberaanval. Maar dat is zeker geen goed idee.