Webmail

Tot 20% besparen op je energie

Tot 20% besparen op je energie

Altijd het laagste energietarief met June Switch

Uitzonderlijk aanbod voor Telenet-klanten.
Nu 1 jaar gratis met de code TELENET1JAAR.

Alle voordelen op een rijtje

Makkelijk besparen

June zoekt voortdurend voor jou naar de beste marktprijs voor gas en elektriciteit.

Vlotte switch

June neemt alle organisatie en papierwerk op zich na jouw goedkeuring.

Nu 1 jaar gratis

Dankzij Telenet kan je nu 1 jaar June ontdekken, helemaal gratis (t.w.v. €69).

Hoe werkt het?

June volgt veranderingen in de markt en zoekt altijd de beste tarieven voor jou. Dat doen ze elke maand opnieuw. Hebben ze iets gevonden? Dan krijg je ook direct een voorstel. June schakelt je dan over naar het meest interessante aanbod van het moment. Zo betaal je altijd gegarandeerd de beste prijs. En jij hoeft niets te doen.

Overtuigd? Zo activeer je June met de promo

Maak je profiel aan

Word makkelijk June-klant door een profiel aan te maken op de website.

Geef je code in

Tijdens je inschrijving, vul je de code TELENET1JAAR en je klantennummer in.

Vervolledig je profiel

June heeft wat gegevens nodig om een goed voorstel te vinden. Vergeet je huidig tarief niet toe te voegen! 

Krijg je eerste voorstel

Binnen de 30 dagen krijg je een voorstel. Ga je akkoord? June regelt de overstap.

Telenet en June

Bij Telenet geloven we dat technologie jou het leven makkelijker maakt. En daarom laten we jou graag kennis maken met onze energiepartner June. Energiecontracten vergelijken? Da’s niet altijd even makkelijk. Daarom kwamen 2 Belgische ondernemers met jarenlange ervaring in de energiesector tot het idee om June Energy te lanceren. Eindelijk de klant écht vooropstellen en niemand nog te veel laten betalen voor energie. Met June Switch schakel je non-stop over naar het beste energietarief.

  • Meer dan 1.000 Telenet-klanten werden al June Switch klant.
  • Gemiddeld bespaart een June Switch klant €326 per jaar.
  • Wacht niet te lang want er zijn maar een beperkt aantal promocodes beschikbaar.

Heb je vragen?

Vul hier het contactformulier in.

June volgt non-stop de veranderingen in de markt op en zoekt steeds de laagste tarieven voor jou. Zo betaal je altijd gegarandeerd de laagste prijs.

June volgt veranderingen in de markt en zoekt altijd de beste tarieven voor jou. Dat doen ze elke maand opnieuw. Hebben ze iets gevonden? Dan krijg je ook direct een voorstel. June schakelt je dan over naar het meest interessante aanbod van het moment. Hou je liever zelf de touwtjes in handen? Geen probleem. Je kan er ook voor kiezen om eerst het voorstel te aanvaarden alvorens June je omschakelt.

Dit is eenvoudig. Vul tijdens de registratie de promocode “TELENET1JAAR” en je Telenet-klantennummer in (dit vind je terug bovenaan je Telenet aanrekening). De promotie 1 jaar gratis wordt meteen toegepast. Daarna betaal je € 69 per jaar.

We vragen uw betaalgegevens om de volgende redenen:
 

  • Continuïteit: Het vastleggen van uw betaalgegevens zorgt ervoor dat uw gebruik van ons platform na het gratis jaar naadloos doorgaat. Dit betekent dat u zonder onderbreking kunt blijven genieten van de diensten en functies van June.

  • Verificatie: Het vragen van betaalgegevens helpt ons fraude en misbruik van onze acties te voorkomen, waardoor we eerlijke toegang tot onze diensten kunnen garanderen.
     
  • Gemak: Door uw betaalgegevens tijdens de registratie op te slaan, hoeft u zich geen zorgen te maken over het bijhouden van de vervaldatum of het missen van belangrijke updates en functies.
     

We verzekeren u dat de beveiliging van uw betaalgegevens onze hoogste prioriteit heeft en dat we deze informatie alleen zullen gebruiken voor het verwerken van betalingen na het eerste gratis jaar. U kunt uw abonnement op elk gewenst moment opzeggen voor het einde van het gratis jaar als u besluit niet verder te willen gaan met June.

Ja. Je kan tijdens de registratie aanduiden of je wenst dat June Switch enkel je elektriciteitscontract, enkel je gascontract, of beide opvolgt. De abonnementsprijs (na je jaar gratis) is dezelfde ongeacht of je één van beide of allebei laat opvolgen.

Binnen de 30 dagen stuurt June jou een eerste voorstel.

June brengt de leveranciers op de hoogte. Dit betekent dat June de registratie van je nieuwe contract zal uitvoeren. Concreet houdt dit in dat jij in je mailbox e-mails over zowel de afmelding bij je huidige energieleverancier als de aanmelding bij je nieuwe energieleverancier zal ontvangen. Zelf hoef je niets meer in te vullen, dat doet June voor jou.

Ja. Het is mogelijk om in je June profiel te bepalen van welke energieleveranciers je nooit een lager energietarief wenst te ontvangen. In dat geval zal June Switch daar rekening mee houden.

Als je een digitale meter hebt, dan kan June Switch je energieverbruik voor je inschatten (op basis van enkele gegeven die je meegeeft tijdens je inschrijving), kan je manueel je jaarverbruik ingeven, of je kan je energieverbruik continu opvolgen met de June Dongle zodat je ook (near-) real time inzicht in je energieverbruik krijgt. Op basis van die verbruiksgegevens gaat June Switch aan de slag om je steeds het laagste energietarief te bezorgen.

Als je een analoge meter hebt, dan kan June Switch je energieverbruik voor je inschatten (op basis van enkele gegeven die je meegeeft tijdens je inschrijving), of kan je manueel je jaarverbruik ingeven. Op basis van die verbruiksgegevens gaat June Switch aan de slag om je steeds het laagste energietarief te bezorgen.

June Switch werkt op dezelfde manier voor mensen met of zonder vast energietarief.

June Switch werkt op juist dezelfde manier als voor mensen zonder zonnepanelen. Bij de inschatting van je energieverbruik (als je het niet manueel ingeeft of laat opvolgen met de June Dongle) houdt June Switch rekening met je zonnepanelen. Als je ook een digitale meter hebt, dan is het slim om ook een June Dongle aan te schaffen, zodat June Switch in detail rekening kan houden met de injectie van je zonnepanelen.

June Switch werkt op juist dezelfde manier als voor mensen zonder elektrische wagen of laadpaal. Bij de inschatting van je energieverbruik (als je het niet manueel ingeeft of laat opvolgen met de June Dongle) houdt June Switch rekening met je elektrische wagen.

Als je nog een analoge meter hebt en zonnepanelen, dan houdt June Switch ook rekening met het moment waarop je meter opgenomen wordt door je netbeheerder. Zo vermijdt June Switch dat je een deel van je productie ( = teruggedraaide teller) zou verliezen bij het wisselen van energieleverancier. In de praktijk betekent dit dat je voor elektriciteit slechts één maal per jaar gewisseld zal / kan worden. Indien je ook een gascontract hebt, dan zal je hiervoor uiteraard wel maandelijks vergeleken worden en meerdere keren per jaar gewisseld kunnen worden.

Persoonlijk en niet overdraagbaar aanbod geldig voor Telenet-klanten die nog geen June-klant zijn. Aanbod geldig tot de voorraad op is. Deze promo geeft recht op 1 jaar gratis June Switch ter waarde van 69 euro. De code is enkel geldig voor het June Switch product. De promotie wordt meteen bij activatie toegepast en vervalt wanneer je geen Telenet-klant meer bent.