nl

Opnemen met een Digicorder of Digibox

Programma's opnemen
Opname bekijken
Opname wissen
Opname delen
Programma's opnemen
Opname bekijken
Opname wissen
Opname delen

Je kan 3 programma’s tegelijk opnemen en terwijl naar een 4de programma kijken. Wil je meerdere programma’s tegelijk opnemen? Ruil je Digibox of Digicorder dan gratis om voor de nieuwste Telenet TV-box. Je tv mag tijdens een opname uitstaan en je Digicorder of Digibox in Stand-by.

Hoe opnemen?

Via het menu
  1. Druk op de huisjestoets > TV-gids > OK
  2. Ga naar het programma dat je wilt opnemen en druk OK
  3. Kies Opnemen. Je kan een aflevering of alle afleveringen van de serie opnemen. Kies eventueel Opnameopties om extra tijd voor of na het programma in te stellen.
  4. Druk op Opname bevestigen
Via de REC-toets
Druk op de REC-toets van je afstandsbediening terwijl je tv-kijkt
Via de programmabalk
Kies je programma in de balk. Druk OK en kies Opnemen.

Hoe een opname bekijken?

1. Druk op de huisjestoets
  2. Ga naar Opnames > Opgenomen
  3. Selecteer een opname en druk op de Play-toets

Je herkent de opnames die je al gezien hebt aan het oogicoonEen aantal 18+ programma’s (erotiek, horror of thrillers) verschijnen niet in het standaard overzicht

1. Druk op de huisjestoets  > Opnames om ze te bekijken.
  2. Druk op het rechterpijltje om naar Opties te gaan.
  3. Kies bij leeftijd voor 18+ en druk op Bevestigen. Geef je pincode in.

Hoe opname wissen?

1. Druk op de huisjestoets > Opnames > Opgenomen
  2. Selecteer de opname(s)
  3. Druk op de Delete-toets

Opname gewist op je Digibox? Dan is die ook weg op je Digicorder.

Wil je een geplande opname wissen?
  1. Druk op de huisjestoets > Opnames > Gepland
  2. Selecteer opname (met navigatietoetsen)
  3. Druk op de Delete-toets

Via de functie Opnames delen (standaard aan) kan je je opnames op je Digicorder bekijken en beheren via elke Digibox of Digicorder bij jou thuis.

Hoe opnames delen?

• Beide decoders moeten interactief aangesloten zijn op dezelfde Telenet-modem. Gebruik hiervoor een netwerkkabel of recente Powerline-adapter (minimaal 200 Mbps, Powerline AV 6400 of Devolo, gekocht bij een Telenet-winkelpunt).
  • De slimme energiestand moet uitstaan op beide decoders.
Heb je meerdere Digicorders?

Dan kan je per Digicorder instellen of je opnames wilt delen.

1. Klik op de huisjestoets > tandwiel >Opnames > Opnames delen en stel je voorkeur in.
  2. Herstart je Digibox en Digicorder door de stekker min. 10 seconden uit het stopcontact te halen en opnieuw in te steken.
Lijst van opnames op je computer

Je ziet het overzicht van je opnames ook op je computer via Computer > Netwerkschijven > Telenet iDTV Recordings.
Je kan je opnames hier niet bekijken.

Zoek je iets anders?