Met 360° Wifi creëer je een krachtiger thuisnetwerk. 

Wifi-boosters brengen het wifi-signaal van je modem naar een extra ruimte. De 360° Pods creëren een compleet nieuw, naadloos netwerk doorheen je héle huis. Zo is ieder toestel in huis altijd optimaal verbonden.


Een voorbeeld? Je loopt tijdens een videogesprek van de zolder naar de kelder en mist geen woord.

 

360° Wifi is zelfregelend en installeert automatisch updates.

Zijn je 360° pods geïnstalleerd? Dan heb je er geen omkijken meer naar. Ze detecteren mogelijke problemen en lossen ze op voor je er iets van merkt. Updates gebeuren automatisch op rustige momenten zodat het jou niet stoort. Toch een tussenkomst nodig? Dan krijg je een melding via de Telenet-app en wordt Telenet geïnformeerd.


Een voorbeeld? Als je pods te ver van elkaar staan, krijg je melding om ze te verplaatsen voor een optimale wifi-ervaring.

 

360° Wifi houdt rekening met externe factoren.

Je huis heeft vaak te maken met meer netwerken dan enkel je eigen wifi. Ook toestellen - zoals printers - creëren soms hun eigen (tijdelijke) wifi-netwerk, of dat van de buren verstoort dat van jou.
360° Wifi is een dynamisch systeem dat continu detecteert en omzeilt wanneer het nodig is.

 

Een voorbeeld? Zorgt een microgolf voor storingen, dan schakelen de pods tijdelijk over op een andere frequentie of versterken het wifi-signaal.