Onderweg VloT verbonden
altijd en overal

Ons netwerk zorgt ook on the go voor een goeie flow

Bereikbaar in elk hoekje van ‘t land

In het bereik van ons netwerk blijven we voortdurend investeren. Zo kan je ook onderweg rekenen op een superstabiel en supersnel netwerk*, voor een optimale mobiele ervaring.

Door de innovaties van de afgelopen maanden is onze 3G en 4G-dekking enorm gestegen, met als resultaat 99% geslaagde oproepen zonder onderbreking.

* Supersnel 4G-netwerk: op basis van metingen van de 4G downloadsnelheid (gemiddelde snelheid bij datasessies van vaste duur) door onafhankelijk bureau Commsquare in december 2018 (Vlaanderen): 86,2Mbps (Telenet/Base), 81,4Mbps (Proximus), 65,6Mbps (Orange) en in februari 2019 (Brussel: 85,1Mbps (Telenet/Base), 80,2Mbps (Proximus), 56,9Mbps (Orange). Een voertuig met verschillende ontvangers reed ongeveer 5,800 km in Vlaanderen en 380 km in Brussel om de 4G-kwaliteit van de netwerken van de verschillende operatoren te meten. In totaal werden ongeveer 2,700 (2,200 in Vlaanderen, 500 in Brussel) datatesten per operator uitgevoerd. Meer info: zie Commsquare rapport.

Overschakelen op Wi-Free, een makkie!

Je optimale mobiele ervaring wordt versterkt door een straf vast netwerk. Zo kan je bij Telenet als internetklant ook vrij surfen op de ontelbare Wi-Free locaties in België én op de netwerken van onze partners in het buitenland. Is er Wi-Free beschikbaar? Dan schakelen we je vanzelf over. Handig!
En met ONE heb je zelfs één simpele verbinding voor alles. Onbeperkt surfen via wifi en 4G.

Overal tv-kijken met onze tv-apps

Heb je digitale tv en internet van Telenet? Dan kijk je live naar meer dan 80 zenders overal waar je wilt in België. Dankzij ons performante netwerk kan dat via 3G, 4G of op eender welke wifi. En met onze tv-apps kijk je ook live tv in de hele europese Unie. Alle landen waar je kan kijken vind je hier.