Webmail

Één verbinding, alle vrijheid. Ook in je nieuwe thuis.

Proficiat met je nieuwe woning!

Kies voor één verbinding en vrijheid in je nieuwe thuis. Neem een vlotte start en kies zelf je welkomstgeschenk. Geniet 6 maanden van ONE of ONEup.

ONE logo
In ONE zit sowieso:
 • Onbeperkt supersnel surfen thuis en onderweg​
 • Downloadsnelheid tot 150 Mbps* thuis en tot 30 Mbps* onderweg
 • 1 mobiel nummer
 • Onbeperkt mobiel bellen en sms'en
 • Veilig surfen thuis
One Up logo
In ONEup zit sowieso:
 • Onbeperkt gigasnel surfen thuis en onderweg
 • Downloadsnelheid tot 1 Gbps* thuis en zonder beperking onderweg
 • 1 mobiel nummer
 • Onbeperkt mobiel bellen en sms'en
 • Veilig surfen thuis en onderweg
 • Toegang en schermtijd beheren

Tot 5 mobiele nummers mogelijk

Het eerste mobiele nummer is altijd inbegrepen in je ONE(up). Heb je meer dan één nummer nodig, dan beïnvloedt dat de totaalprijs. Hoe meer nummers je toevoegt aan je ONE(up), hoe voordeliger het wordt.

1 mobiel nummer
2 mobiele nummers
3 mobiele nummers
4 mobiele nummers
5 mobiele nummers

Aanvullen met Telenet TV?

Wil je ook genieten van 6 maanden gratis TV en entertainment?

Kijk comfortabel met de Telenet TV-box

Telenet TV iconic

Kijk zonder Telenet TV-box via streaming

Telenet TV flow

Je welkomstgeschenk gekozen?

Vul je gegevens in en we bellen je binnen de 2 dagen terug.

Dat wordt uitkijken naar de eerste avond!

Is je ONE of ONEup geïnstalleerd en geactiveerd? Dan ben je helemaal klaar voor een gezellig eerste avond in je nieuwe stek. Daarom trakteren wij je op heel wat topseries van overal en van bij onz!

Speciaal voor jou: 1 maand gratis Streamz

Zet je lekker neer in de zetel en geniet dankzij 1 maand gratis Streamz van:

Exclusieve Vlaamse topreeksen en Streamz Originals

Internationale topseries, inclusief alles van HBO

Een uitgebreide catalogus Vlaamse films en series

Kijk je tv-programma’s tot 7 dagen na uitzending met Terugkijk TV

Ook uren kijkplezier voor kinderen en tieners

Kijk op al je schermen dankzij onze tv-apps, via elk netwerk én dat in de hele EU.

Veel bingewatchplezier!

 

Goed om weten: na 30 dagen loopt je Streamz automatisch af. Wil je verder kijken? Dan haal je Streamz in huis voor € 11,95 per maand.

 • Aanbiedingen en vermelde prijzen zijn incl. btw en geldig onder voorbehoud van materiële (druk)fouten, vergissingen en/of wijzigingen. 

  Telenet BV, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen 
 • Newbuild: 6 maanden gratis ONE: De prijs voor ONE (incl. 1 mobiel abonnement en/of Telenet TV Iconic/Flow) wordt gecrediteerd op je eerste 6 aanrekeningen na activatie. Extra mobiele abonnementen in ONE zijn wel betalend. Na afloop van de promotie is het abonnement betalend. Raadpleeg de tarieven op telenet.be. OF Tot €100 korting per maand gedurende 6 maanden bij ONEup: een maandelijkse korting van min. €80 en max. €100 wordt toegekend op je eerste 6 aanrekeningen na activatie, bij het aangaan van een overeenkomst voor ONEup (incl. 1 mobiel abonnement en/of Telenet TV Iconic/Flow). Extra mobiele abonnementen in ONEup zijn wel betalend. Na afloop van de promotie is de op dat moment geldende standaardprijs van toepassing. Raadpleeg de tarieven op telenet.be.
 • Persoonlijk aanbod geldig tot 31/12/2023. Niet cumuleerbaar met andere acties en promoties, enkel geldig voor de eerste bewoner op het door je projectontwikkelaar aan ons doorgegeven adres.
 • Surfen thuis: Het vast internetvolume is onbeperkt. Bij intensief gebruik tijdens piekuren, kan de internetsnelheid tijdelijk worden beperkt. Telenet netwerkbeheer is van toepassing; meer info
 • Mobiel internetvolume:  Het mobiel internetvolume in België en de EU-zone is onbeperkt*: 

   

  • Mobiel surfen in België: eens het gezamenlijke volume van de simkaarten per maand wordt behaald (300 GB voor 1 mobiel nummer, 600 GB voor 2 mobiele nummers, 900 GB voor 3 mobiele nummers, 1200 GB voor 4 mobiele nummers en 1500 GB voor 5 mobiele nummers), kan de klant verder surfen aan een verlaagde snelheid van 512 kbps tot de volgende aanrekeningsperiode. 
  • Mobiel surfen in de rest van de EU-zone: het inbegrepen gezamenlijke mobiele internetvolume per maand is beperkt tot 20 GB voor 1 mobiel nummer, 40 GB voor 2 mobiele nummers, 60 GB voor 3 mobiele nummers, 80 GB voor 4 mobiele nummers en 100GB voor 5 mobiele nummers; boven het inbegrepen mobiele internetvolume kan verder gesurft worden aan normale snelheid aan 0,0036 euro (incl. btw) per MB.  
   Meer info

   

  * Op voorwaarde van een normaal gebruik, zoals gedefinieerd in de “Voorwaarden voor een  normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod”. 

 • *Vaste internetsnelheid: de vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een pc of laptop op de modem met een netwerkkabel. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). De afstand van de aansluiting tot de node heeft echter geen invloed op de werkelijke internetsnelheid die je kan behalen. Meer info
 • *Mobiele internetsnelheid: 

  ONE Unlimited Mobile: max. downloadsnelheid tot 250 Mbps* en max. uploadsnelheid tot 20 Mbps*

  ONEup Unlimited Mobile: via 4G max. downloadsnelheid tot 470 Mbps* en max.
  uploadsnelheid tot 65 Mbps*, via 5G max. downloadsnelheid tot 1 Gbps* en max.
  uploadsnelheid tot 65 Mbps*. 

  ONE(up) 10 GB Mobile: Simkaarten met 10 GB mobiele data: via 4G & 5G  max. downloadsnelheid tot 30 Mbps* en max. uploadsnelheid tot 5 Mbps*.

  *De vermelde snelheden zijn maximumsnelheden: dit zijn technische maximumsnelheden die kunnen gehaald worden onder ideale omstandigheden. Meer info: www.telenet.be/internetsnelheid.
 • Beveiliging bij ONE(up): Bij ONE is Safesurf inbegrepen, na activatie.
  Bij ONEup is Safespot+ inbegrepen, na activatie
 • Mobiel zonder beperking: In functie van de lokaal beschikbare mobiele snelheid (via 3G, 4G of 5G).
 • Terugkijk TV: Telenet TV iconic/Telenet TV flow is inclusief 7 dagen Terugkijk TV. Het is mogelijk dat een zender geen terugkijkrechten heeft voor sommige uitzendingen. 
 • Aantal schermen: Het aantal schermen waarop men tegelijkertijd kan kijken, is beperkt en hangt af van het gekozen aantal gsm-nummers. Meer info
 • Gratis (zelf) installeren: Indien je in aanmerking komt voor een Self Starter-installatie, kan je jouw vaste Telenet-diensten gratis zelf installeren. Kan op het registratieadres geen Self Starter-installatie geboekt worden, dan kom je in aanmerking voor een gratis Comfort-installatie t.w.v. €85. Een technieker zal dan op het woonadres van de klant de Telenet-diensten komen installeren.
 • Gratis activering: Gratis activering t.w.v. €50 bij het aangaan van ONE of ONEup abonnement.